- 28 Ocak 2009
- 33.635
- 54.443
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avakado hiç tatmadım. Ne yani şimdi bunu alıp, bir de olgunlaşmasını mı bekliyoruz?Olgunlaşmamış Yav 1 ay oldu, ben olgunlaştım 1 ayda ayıptır be
Sizin oralarda olgunlaşmıştır ya Antalya Mersin'de yetiştiriliyor zaten, buraya muhtemelen bozulmasın diye taş gibi getiriliyor olgunlaşsın diye beklemekten ömrüm çürüdü.Avakado hiç tatmadım. Ne yani şimdi bunu alıp, bir de olgunlaşmasını mı bekliyoruz?
Yok burada da aynı aslında hemen hemen annem çok sever pazarda da markette de hemen hemen sert oluyor satılan ama elma ile çabuk olgunlasiyor.Sizin oralarda olgunlaşmıştır ya Antalya Mersin'de yetiştiriliyor zaten, buraya muhtemelen bozulmasın diye taş gibi getiriliyor olgunlaşsın diye beklemekten ömrüm çürüdü.
Ben hafif meze tarzı şeyler yapıyorum lazanya ağır olduğu için. Yoğurtlu herhangi bi meze uyar bence :)Merhaba kızlar akşama lazanya yapacağım, ilk defa yapacağım bu arada. Yanına ne iyi gider ne yapmalıyım?