• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

Canım poğaça da çekti ama bu saatte uğraşır mıyım, yarına mı bıraksam bilemedim :KK43:
Kalp kalbe karşı galiba ya da mide mideye 😛 Benim de canım fırından yeni çıkmış sıcacık poğaça ve yanında çay çekiyor 🥲

Kalp kalbe karşı galiba ya da mide mideye 😛 Benim de canım fırından yeni çıkmış sıcacık poğaça ve yanında çay çekiyor 🥲
Valla bi tırtıl poğaça sardı youtube'umu. Yapmasam ölecekmişim :D sen hamiştin galiba sen yap. Ben yarına bırakayım mayalanacak da pişecek de ohoo 🥲

Canım poğaça da çekti ama bu saatte uğraşır mıyım, yarına mı bıraksam bilemedim :KK43:
biz dün yaptık peynirli poğaça. uzun zamandır yapmamıştık. çok güzel oldu.
istersen sabah erkenden yap kahvaltıya. şimdi geç oldu.

Valla bi tırtıl poğaça sardı youtube'umu. Yapmasam ölecekmişim :KK70: sen hamiştin galiba sen yap. Ben yarına bırakayım mayalanacak da pişecek de ohoo 🥲
Yapardım da kilo aldım. Sabah sıcaktır diye büyük bir umutla aldığım ve soğuk çıkmasıyla beni hüsrana uğratan sade pogacami firinda ısıtıp sıcak hale getirebilirim ama :D

biz dün yaptık peynirli poğaça. uzun zamandır yapmamıştık. çok güzel oldu.
istersen sabah erkenden yap kahvaltıya. şimdi geç oldu.
Of bi de peynirli mi diye yaziyordum ki size bunu gördüm. Peynirli maydanozlu demeyin 🥹🥲

Back