- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
sarmayı bir defa denedim pişman oldum. kızımın mızmızlanacağı tuttu akşama kadar uğraştırdı beni.
Ben doymuyorum meyveyle filan saglıklı aslında ama. Kücük çocukla olmuyor sarma eline ayagına kimse dolanmaması lazım. Yarına da orman kebabı yapcam. Yarın iş var çünkü birazdan yaparım hazır olur.sarmayı bir defa denedim pişman oldum. kızımın mızmızlanacağı tuttu akşama kadar uğraştırdı beni.
genelde hafif şeyler tüketiyoruz. bu aralar hele fena sıcak. meyve de yiyoruz sık sık iyi gidiyor
sonbahar gelsin sabah akşam et yiyeceğimBen doymuyorum meyveyle filan saglıklı aslında ama. Kücük çocukla olmuyor sarma eline ayagına kimse dolanmaması lazım. Yarına da orman kebabı yapcam. Yarın iş var çünkü birazdan yaparım hazır olur.
Ellerine sağlık canımAgır yemek yapmıyomusun aperatif takılıyonuz
Şimdi niye yemiyorsun canım ye gitsinsonbahar gelsin sabah akşam et yiyeceğim
Teşekkürler canım buyur gel beraber olsunEllerine sağlık canım
Çok güzel sarımsaklı yogurtla birlikteevde tekim patates kızarttım sadece
Benim daha değişik zevkim var galiba yanına limonlanmış soğanı daha cok seviyorumÇok güzel sarımsaklı yogurtla birlikte
Aaa ilk defa duydum ilginç gerçektenBenim daha değişik zevkim var galiba yanına limonlanmış soğanı daha cok seviyorum
Kaşarlı tostun yanına da yakışıyor yani benceAaa ilk defa duydum ilginç gerçekten
Ben kebap yanı severim sumaklı zeytinyaglı soğanKaşarlı tostun yanına da yakışıyor yani bence
Sağol canım en sevdiğim yemek yaprak sarması ba yı lı rıımTeşekkürler canım buyur gel beraber olsun
Sevmeyen yoktur herhalde ☺ her zaman da sarılmıyor zor oluyor işte bende kızım istedi diye sarmıştımSağol canım en sevdiğim yemek yaprak sarması ba yı lı rıım
Ben kebap yanı severim sumaklı zeytinyaglı soğan
Sen soğansız yapamıyorsun ondan her şeyin yanında yiyorsun benceben soğanı normal ekmek arasıda yiyorum gerci babam kücükken yedirirdi
Evet çok şükür iyiyimSen soğansız yapamıyorsun ondan her şeyin yanında yiyorsun bencebence çok iyi bağışıklığın baya güçlü olmalı
Allah iyilik versin canım soğan yiyelim yemeyen lere yedirelimEvet çok şükür iyiyim
Bende çok severim her şekilde tüketirimben soğanı normal ekmek arasıda yiyorum gerci babam kücükken yedirirdi