Akşama Ne Yemek Var ?

Erkekler niye sevmiyo kısırı anlamış değilim. Benim eşim de diyor bulgur pilavı yap daha iyi ne farkı var ki

Kısırı bizim bu tarafın erkekleri seviyor bence Mersin-Adana bölgesi daha hiç sevmeyene rastlamadim.

Bir komşum vardı İç Anadolu'dan bir aksama kısır yapmış,diğer kişiler yiyor benim kocada yer diye düşünmüş tavuk yemeği mi yiyeceğiz demiş kadına

Yemeğe ya bi hafta kalırlar belki. Geçen misafirlere püreli köfte yapmıştım aynısından devam mı acaba
sıcaklara misafirlik yasaklansın

misafirlerinin sevdiği şeyler ne acaba? günlük menü hazırla kafan rahat olur. mesela ilk gün Arnavut ciğeri pilav salata
çorba türlü fırında patates salata
döner pilav meze vs vs gibi.

bulduklarını yesinler

Ya 2.günden itibaren kayınvalidem alır yemeği eline zaten ilk günü tamamlasam yeter

Bugün akşama
Izgarada çipura
Ekşili roka
bulca ‘nın meşhur semizotu salatası var
yemin ederim onume 1 kg bonfile koysunlar balığa değişmem off hemde cipura afiyet bal şeker olsun .
Meşhur salata tarifi alabilir miyim
Ben sarimsakli yogurt mayonez tuz semizotu
Eşim akşama ise gidecek kısır yapayim desem ölür biter zonguldakli hen alıştırdım. İç anadoluluyim

Bilmiyorum ki komşu bizim oralarda çok bilinmez derdi ama bu dediğim olay yeni değil 20 senelik vardır

Son düzenleme:
Yaa çok teşekkür ederimm sizede afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…