Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun. semiz otu salatasını çok mu seviyorsunuz?Sucuk ekmek
Semizotu salatası (domatesli soğanlı salatalikli eksili ve zeytinyağli )
Karışık turşu
Ayran ve fanta
Evet,bulunduğum yerde de bol çok var pazarda, markette,hatta her köşe başlarında satarlar yazın hemen hemen bulunur sofradaafiyet olsun. semiz otu salatasını çok mu seviyorsunuz?
Şu semizotu salatasının tarifini vermiş miydiniz önceden, canım çektiBugün akşam
Fırında soslu köfte
Şehriyeli tereyağlı bulgur pilavı
Semizotu salatası(domatesli soğanlı salatalikli eksili ve zeytinyağli)
Cacık
KAymakli dondurma
Aaa dün akşam ben de semizotu yaptım ama soğanlı salçalı yemeğini yaptım. Salatası nasıl oluyor ben de merak ettim, tam semizotu zamanı buralarda. Beni de patso yapmaya ikna edelim lütfen narenciyemŞu semizotu salatasının tarifini vermiş miydiniz önceden, canım çekti
Yemekte yalnizlarin geleneksel yemegi tost degil miydiHiç yemeğim yok, dün köfte patates yaptım akşam ve köfelerin birazı kaldı, öğlenden de kıymalı makarna kaldı ve ben vejetaryenim.
Canım da fena halde patso istiyor. Tekrar patates kızartmak gözümde büyüyor. Ne yapacağım bilmiyorum, akşam yemeğinde de yalnızım. Öf.
Onu kahvaltıda yedimYemekte yalnizlarin geleneksel yemegi tost degil miydi
Dünyanın en güzel şeyi patsodur, patso yenmeden geçirilmiş bi gün gün değildir. Yaşasın patsolar ve patsoseverlerAaa dün akşam ben de semizotu yaptım ama soğanlı salçalı yemeğini yaptım. Salatası nasıl oluyor ben de merak ettim, tam semizotu zamanı buralarda. Beni de patso yapmaya ikna edelim lütfen narenciyem
Evet vermiştim ama yine yazayım.Şu semizotu salatasının tarifini vermiş miydiniz önceden, canım çekti
Ben de çok seviyorum, yine aldım cacığa katacaktım da farklı bi şey yapayım dedim sizinkini görünce. Çok teşekkürlerEvet vermiştim ama yine yazayım.
Otun icine küp küp kuru soğan, domates, salatalık bunları doğrayın.Kuru nane, zeytinyaği,sumak,tuz,biraz nar ekşisi ve limon suyu ekleyip karıştırın.
Mersin de her taraf semizotu bol bol var burada her köşe başında satıyorlar.