• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

Hiç yemeğim yok, dün köfte patates yaptım akşam ve köfelerin birazı kaldı, öğlenden de kıymalı makarna kaldı ve ben vejetaryenim.
Canım da fena halde patso istiyor. Tekrar patates kızartmak gözümde büyüyor. Ne yapacağım bilmiyorum, akşam yemeğinde de yalnızım. Öf.🤦

Bugün akşam

Fırında soslu köfte
Şehriyeli tereyağlı bulgur pilavı
Semizotu salatası(domatesli soğanlı salatalikli eksili ve zeytinyağli)
Cacık
KAymakli dondurma
Şu semizotu salatasının tarifini vermiş miydiniz önceden, canım çekti 🥲

Aaa dün akşam ben de semizotu yaptım ama soğanlı salçalı yemeğini yaptım. Salatası nasıl oluyor ben de merak ettim, tam semizotu zamanı buralarda. Beni de patso yapmaya ikna edelim lütfen narenciyem

Hiç yemeğim yok, dün köfte patates yaptım akşam ve köfelerin birazı kaldı, öğlenden de kıymalı makarna kaldı ve ben vejetaryenim.
Canım da fena halde patso istiyor. Tekrar patates kızartmak gözümde büyüyor. Ne yapacağım bilmiyorum, akşam yemeğinde de yalnızım. Öf.🤦
Yemekte yalnizlarin geleneksel yemegi tost degil miydi🙈

Aaa dün akşam ben de semizotu yaptım ama soğanlı salçalı yemeğini yaptım. Salatası nasıl oluyor ben de merak ettim, tam semizotu zamanı buralarda. Beni de patso yapmaya ikna edelim lütfen narenciyem
Dünyanın en güzel şeyi patsodur, patso yenmeden geçirilmiş bi gün gün değildir. Yaşasın patsolar ve patsoseverler

Evet vermiştim ama yine yazayım.

Otun icine küp küp kuru soğan, domates, salatalık bunları doğrayın.Kuru nane, zeytinyaği,sumak,tuz,biraz nar ekşisi ve limon suyu ekleyip karıştırın.

Mersin de her taraf semizotu bol bol var burada her köşe başında satıyorlar.

Evet vermiştim ama yine yazayım.

Otun icine küp küp kuru soğan, domates, salatalık bunları doğrayın.Kuru nane, zeytinyaği,sumak,tuz,biraz nar ekşisi ve limon suyu ekleyip karıştırın.

Mersin de her taraf semizotu bol bol var burada her köşe başında satıyorlar.
Ben de çok seviyorum, yine aldım cacığa katacaktım da farklı bi şey yapayım dedim sizinkini görünce. Çok teşekkürler 🧡

Back