- 26 Eylül 2022
- 1.156
- 1.118
- 63
- 34
mutlaka deneyeceğim zaten içindeki herşeyi çok severim.Geliniz efem başım gözüm üstüne
Arpa şehriye, köz kırmızı biber, turşu, dereotu, yoğurt, mayonez. Pilav yapmak istemediğim günlerde güzel bi karbonhidrat oluyor hem de doyurucu baya tek başına bile yenir.
Tarifte tavuk da var aslında ama tavuklu yapmak zor geliyor bana tavuksuz yaptım hepBirgün denemek isterim turşu olarak salatalık mi konuyor ben de yapmıştım ama tavuk koymuştum galiba öyle hatırlıyorum
Birkaç seferdir fırın poşetine atıyorum tavuk, patates, havuç, sarımsak, baharat, salçalı su, sıvı yağ, tuz. Hem sulu hem lezzetli oluyor hem de fırın temizleme derdi olmuyor.Akşama fırında tavuk patates falan yapayım diyorum. Bildiğiniz püf noktalar var mı, mesela şöyle yapsan daha güzel olur falan diyen?
Patatese ön pişirme gereği duyuyor musunuzBirkaç seferdir fırın poşetine atıyorum tavuk, patates, havuç, sarımsak, baharat, salçalı su, sıvı yağ, tuz. Hem sulu hem lezzetli oluyor hem de fırın temizleme derdi olmuyor.
Çok büyük veya çok ince olmayacak şekilde doğruyorum elma patates şeklinde, güzel pişiyor.Patatese ön pişirme gereği duyuyor musunuz
Nar gibi Kızaran Tavuk Baget (Fırında) (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri ben şu tarifi yapıyorum, ilk başta pişmez sandım ama nar gibi oluyor ciddenAkşama fırında tavuk patates falan yapayım diyorum. Bildiğiniz püf noktalar var mı, mesela şöyle yapsan daha güzel olur falan diyen?
Vereceğim sosu yapın memnun kalırsınız.Akşama fırında tavuk patates falan yapayım diyorum. Bildiğiniz püf noktalar var mı, mesela şöyle yapsan daha güzel olur falan diyen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?