Akşama Ne Yemek Var ?

Airfryerden memnun musunuz?
Ay evet. Az önce anneme bu topicten bahsettim dedim airfryer almama işte bu kadın neden oldu

Daha her şeyini kullanmadım tabii ama sebze çürümüyor evde çok mutluyum. Doğrayıp atıyorum 10 dakikada hazır, yoğurtlayıp yiyorum mis gibi öğün

ay evet bişey gelmedimi aklıma ben de öyle yapıyorum köfte at tavuk at miss gibi sulu sulu

Bugün ilk kez gemici güveç yaptım (karides, kalamar, mantar, domates, soğan, sarımsak, kaşar peynir.) deniz mahsullerini donuk olarak aldım gayet de memnun kaldım. Yanında gravyer peynirli patates kroket, tatlı olarak da tahinli kabak tatlısı

Pırasa ve asma yaprağı sarması (zeytinyağlı)
Brokoli salatası,
Sarımsaklı yoğurt.

Riskli bir menü denedim, Allah sonumu hayretsin.
Pırasa sarması tarifini bu günlerde çok görüyorum. Beğendiniz mi? Bende denemeyi düşünüyorum ama sevmezsem boşa giderse üzülürüm emeğime

Pırasa sarması tarifini bu günlerde çok görüyorum. Beğendiniz mi? Bende denemeyi düşünüyorum ama sevmezsem boşa giderse üzülürüm emeğime
Ben pırasanın her şeyini çok severim, o nedenle çok beğendim. Ama damak zevkidir, siz beğenir misiniz bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…