Akşam yemeyerek kilo veren varmı

Nisasu53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
10
1
44
Kızlar doğum yapalı 6 ay oldu hala kilolarımı veremedim aynaya bakmak bile istemiyorum hiç bişeyi kendime yakıştıramıyorum ve aşırı iştahım var.akşam 17 den sonra yemeyerek kilo verenler varmı bu yöntemi uygulamayı düşünüyorum

Canım öyle konu açılmıştı.
Sitede arama yaparak bulabilirsin.

Bence verilir.
Ama ben de pek fark etmedi

Verilir ama gun icinde ne kadar yedigin de onemli uygulamalar falan var kalori sayan onlarla cok kolay oluyor 6 kilo vermiştim oyle geçen yaz

Sabah ılık limonlu su iştahı azaltıyor. Gün icinde de bol bol salata ye tavuk göğsü yogurt tüketmeye calis

Ben denemedim fakat bir arkadaşım şubat ayından bu yana 13 kilo verdi akşam etmeyerek.sabah büyük bir dilim ekmek ile kahvaltı.öglen ne yemek varsa porsiyonu azalttı.saat dört gibi de kuruyemiş kuru incir gibi atıştırmalık yedi.akşam yemeği de yok.bu şekildeydi onun yeme düzeni

Ben denemedim fakat bir arkadaşım şubat ayından bu yana 13 kilo verdi akşam etmeyerek.sabah büyük bir dilim ekmek ile kahvaltı.öglen ne yemek varsa porsiyonu azalttı.saat dört gibi de kuruyemiş kuru incir gibi atıştırmalık yedi.akşam yemeği de yok.bu şekildeydi onun yeme düzeni
offf nasıl vermiş
spor yapıyormuydu

X