Akşam yapılan gebelik testi de doğru sonuç verir mi?

Benimde şuan baya net bakalım inşallah doğrudur kanda da çıkana kadar doktorla konuşana kadar içim tam rahat etmeyecek sanırım ☺

Sabah aksama göre soluk çıkarsa korkma aynısını yaşadım o yüzden bida sbaah test yapmamıştım adetim geçtikten sonra yapmıştım sabah

Hayırlı olsun canım rabbim bir nefeste kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah ☺
canim cocugun kalbi 8haftasinda durmus..tabi bunu.atlatmak.agir olsada benim.icin kendimi.her gun olur olmaz sebeblerle karisini doven olduren oglunu kayb eden anneler gozumun onune geliyo ve biraz rahatliyorum.Allah aldiysa iki.uc hatta bes verir ben umut.ediyorum.sizde asla umudunuzu kesmeyin..hicbisey icin uzulmeyin her sizden giden sey baska bi suratta size geri gelicekdir

Sabah aksama göre soluk çıkarsa korkma aynısını yaşadım o yüzden bida sbaah test yapmamıştım adetim geçtikten sonra yapmıştım sabah
Ya çok teşekkür ederim süpersiniz ya randevu aldım yarın 11 buçuga aç ya da tok fark eder mi ilk hamileligim ve inanın hiç ama hiç bir şey bilmiyorum eşim bile benden daha bilgilidir herhalde

Rabbim inşallah tekrar yaşatmasın bu acıyı rabbim kimseye yaşatmasın su hayattaki tek korkum rabbim hayırlisiyla tekrar nasip etsin inşallah

Rabbim inşallah tekrar yaşatmasın bu acıyı rabbim kimseye yaşatmasın su hayattaki tek korkum rabbim hayırlisiyla tekrar nasip etsin inşallah ♥
hayla adet olmadim 24 aralikda kurtaj oldum.siZce kac gun bekliyib doktora gideyim.ya kafam.karisti en azindan bi kez adet goreyim sora istiyorym.cocuk yani temiz bi rahimle InsLalah Allah bu kez yuzumuzu kara cikartmasin

hayla adet olmadim 24 aralikda kurtaj oldum.siZce kac gun bekliyib doktora gideyim.ya kafam.karisti en azindan bi kez adet goreyim sora istiyorym.cocuk yani temiz bi rahimle InsLalah Allah bu kez yuzumuzu kara cikartmasin
Amin inşallah gönlüne göre verir rabbim benim de ilk gebeliğim ve inan o kadar bilincsizim ki ne desem yalan olur

Ya çok teşekkür ederim süpersiniz ya randevu aldım yarın 11 buçuga aç ya da tok fark eder mi ilk hamileligim ve inanın hiç ama hiç bir şey bilmiyorum eşim bile benden daha bilgilidir herhalde

Yok farketmez ama ne için randevu aldın ? Adetin kaç gun gecikti

Gecmis olsun. Agustos ayinda sizin yasadiginizi yasadim. Doktorum 3 adet sonrasi calismalara baslayin demisti. Ben 2 adet gordukten sonra basladim. Allah’a sukur 3. Adetten sonra gebe kaldim.

Moralinizi yuksek tutun. Rabbim mukafatini verir.

Gecmis olsun. Agustos ayinda sizin yasadiginizi yasadim. Doktorum 3 adet sonrasi calismalara baslayin demisti. Ben 2 adet gordukten sonra basladim. Allah’a sukur 3. Adetten sonra gebe kaldim.

Moralinizi yuksek tutun. Rabbim mukafatini verir.
coook tesekkur ederim.ablam.sag selamet kucaginiza alin guzel gunlerini gorun

Beni korkutan çok ağrım var haraket ettikçe içimde keskin bir şeyler var sanki batıyor resmen normal mi bu

Kişiden kişiye değişir bunlar ben adet günleri adet ağrım çok oldu iki gün felan sonra geçti yerleştiği için ağrı olması normal hala drt dongume girdiği zaman ağrılarım artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…