- 18 Ocak 2020
- 61
- 26
- 3
- 29
- Konu Sahibi Deryaozkan34
-
Dogrudur insAllah kac gunuz gecti. Bide testi paylsir misiniz?Test aldım şimdi yaptım dayanamadım sabahı bekleyemedim pozitif çıktı sabah tekrar yapicam da bu da doğrudur dimi ya
Adetten 5 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı şimdi adetim bir hafta gecikince idrar testi yaptım pozitif çıktıDogrudur insAllah kac gunuz gecti. Bide testi paylsir misiniz?
Dogrudur canim. Hayirli olsunAdetten 5 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı şimdi adetim bir hafta gecikince idrar testi yaptım pozitif çıktı
Pozitif çıktı ama umarım doğrudurYa bazen idrar sulu koyu olmasina gore degisiyor netliği ama cikar varsa
Çok teşekkür ederim resmi paylaşmayı denedim de beceremedim telefondan giriyorum bı türlü olmadiDogrudur canim. Hayirli olsun
Pozitiftir oyleyse :)Pozitif çıktı ama umarım doğrudur
dogrudur canim.bendede oyle.olmusdu aksam kocisim.isten gelince aldi baktim aaa pozitif sora sabah erkenden taa beste kalkdim.yaptim oda pozitif apar topar hastaneye gittik ..hemde adetime iki gun kalmisdi tam.uc haftalikmis bebis))Test aldım şimdi yaptım dayanamadım sabahı bekleyemedim pozitif çıktı sabah tekrar yapicam da bu da doğrudur dimi ya
Çok teşekkür ederim yarın sabah bir test daha yapayım yine pozitif olursa gidim kan vermeye deTabi doğru sonuç verir elbette ♥ adetin 1 hafta geçmiş bence yarın test yap ama kan da ver
İçim çok rahatladı çok teşekkür ederimBen iki gebeligimde de aksam yapmıştım doğru sonuc vermisti.Netice de hamileyseniz sabah aksam fark etmiyor çıkıyor
Adetten 5 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı şimdi adetim bir hafta gecikince idrar testi yaptım pozitif çıktı
Hayırlı olsun canım rabbim bir nefeste kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallahdogrudur canim.bendede oyle.olmusdu aksam kocisim.isten gelince aldi baktim aaa pozitif sora sabah erkenden taa beste kalkdim.yaptim oda pozitif apar topar hastaneye gittik ..hemde adetime iki gun kalmisdi tam.uc haftalikmis bebis))
İnşallah bebiş geliyordurÇok teşekkür ederim yarın sabah bir test daha yapayım yine pozitif olursa gidim kan vermeye de ☺
Benimde şuan baya net bakalım inşallah doğrudur kanda da çıkana kadar doktorla konuşana kadar içim tam rahat etmeyecek sanırımBenim adetten önce akşamları hep koyu çıkardı sabah net çıkıyor diyenlere inanmıyorum şahsen
İnşallah umarım bir sorun yoktur rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinİnşallah bebiş geliyordur ♥
Aminnn inşallahİnşallah umarım bir sorun yoktur rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?