- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- Konu Sahibi pambukmelek8788
- #1.721
Dogunalcim öncelikle geçmiş olsun canim!
Eyer bir iki gün hala rahatlayamazsan doktora git bebeyim. .
Şimdi sıra halaya geldi
Halay cekmesinide hiç sevmem aslinda
Ne olcak kizlar bizim bu halimiz, hep temizlik, hep temizlik
Gecen hamile bir kafin temizlikci tutmak istiyordu, bur çok kişinin evibe temizlikci geliyormuş ( hamile olmayanlarinda)
300 euro kadar ödüyorlar, içimden ah bir zengin olsam geliiii
Gerci zengin olsamda, kendi işimi kendim galiba yapardım ana bazı insanlar kendilerine be kıymet veriyor. .
40 yil düşünsem aklima, sabahın köründe gözümü daha dogru dürüst açmamişken iş yaptigimi asla düşünemezdim
Baba evinde annen yalvarirdi şu odanı topla diye, şimdide bir şey başka bir yerde olsa, masanın üstünde bir mektup bile olsa kirize giriyor, huzursuz oluyorum.. Çok garip ya
Eyer bir iki gün hala rahatlayamazsan doktora git bebeyim. .
Şimdi sıra halaya geldi
Halay cekmesinide hiç sevmem aslinda
Ne olcak kizlar bizim bu halimiz, hep temizlik, hep temizlik
Gecen hamile bir kafin temizlikci tutmak istiyordu, bur çok kişinin evibe temizlikci geliyormuş ( hamile olmayanlarinda)
300 euro kadar ödüyorlar, içimden ah bir zengin olsam geliiii
Gerci zengin olsamda, kendi işimi kendim galiba yapardım ana bazı insanlar kendilerine be kıymet veriyor. .
40 yil düşünsem aklima, sabahın köründe gözümü daha dogru dürüst açmamişken iş yaptigimi asla düşünemezdim
Baba evinde annen yalvarirdi şu odanı topla diye, şimdide bir şey başka bir yerde olsa, masanın üstünde bir mektup bile olsa kirize giriyor, huzursuz oluyorum.. Çok garip ya