- 26 Kasım 2012
- 3.986
- 7
- Konu Sahibi pambukmelek8788
- #1.261
Günaydın bebeyim ve diyer fistiklar
Bugun herkes nasil:)
Meleyim, ic çamaşırini haletinmi kiz:)
yok cnm yarn iş çkşı gidicem erken çıkıyorum ya:)
ßen kötüyüm buıgüün uyumadım geceden beri
nişanlım beni sewgili dönemlerinde eski çıktığı bi kızla aldattı.. aslında pek aldatma deilde şöyleydi... faceden konusmalarını yakaladım...meleği sewiyorum felan nişanlancam yazmış ama bi yandan da kıza ankaraya gelince görüşelm edelm gezdrrim ben seni demiş . kızda ben seni sewiorum felan demiş. sonra bizimki bu kıza baska bi adres vermiş ekle konusalım melek görmesin diye. ben ozamanlar çok ağladım üzüldüm 2 3 ay affetmedim geldi ağladı etti yalvardı vs.... ama atlatamamıştım ki hala aklıma gelince gözlerim dolar.... neyse birde bu kızdan baska bir kız oda ilk sewdiğiydi... geçen tesadüf facesine bakıodum normalde bütün kızları engellemiştim onun facesinden baktım engeli kalkmış ve bizim nişandan 2 ay sonra o kızın prfoline girip bakmış... dün bunu gördüm ve delirdim... sölemeyim dedim sabaha kadar döndüm en son sabah 5te msj attım... Şuan verdiği tek cevap o nerden çıktı saçmalıosun yine melek... ben artık sana bişey demiyorum gibi şeyler. belki bunu bukadar önemsemezdim ama daha önceki olaydan dolayı hala kırgınlığım var bazen diyorum keşke ozaman hiç affetmeseydim