Akşam 9'dan Sonra Yemeyerek Zayıflamak Mümkün mü?

Dün akşam akşam yemeğini biraz geç yedik yeme işlemini saat 9'da bitirebildim ama çok fazla yedim ve çok rahatsız oldum, yemeyi daha erken bitirdiğimde hem daha az yiyorum hem de erken yemiş oluyorum, bundan böyle en geç 7'den sonra hatta 6 buçukta tamamlamayı düşünüyorum, bu konuyu ilk açtığımda gece 11 buçuk 12 lere kadar yediğim için saat 9 erken bir saatti ama şimdi saat 9'a alıştığım için yeme saatimi daha erkene alabilirim bünye alışıyor. Yemeyi erkenden sonlandırınca vicdanen de çok rahat hissediyorsun, umarım bundan sonra akşam 6 buçuktan sonra (en kötü ihtimalle 7'den sonra) bir şey yememeyi planlıyorum, kilo verme konusunda da henüz bir gelişme yaşayamadım ama biraz daha zamanı olduğunu düşünüyorum, kilo vermeye başladığımda buradan paylaşacağım.

bebeğim tatlı yiyerek nasıl zayıflyacan kız sen

bebeğim tatlı yiyerek nasıl zayıflatılana kız sen

60 ile kafayı yemeden umarım sağlıkla kilo verirsiniz .Yine de , uzman değilim ama beslenme tarzınızı da değiştirmenizin fayda olacagını düşünüyorum.

Ben diyet yapmıyorum, sadece belli saatten sonra yemek yemeyerek zayıflamaya çalışıyorum. Şimdilik böyle, işe yaramazsa başka çözümler ararız.

31 mart 2017 cuma: 0 dk pilates, 30 dk step
1 nisan 2017 cumartesi: 0 dk pilates, 0 dk step
2 nisan 2017 pazar: 35 dk pilates, 30 dk step

Bu konuyu 9 martta açmışım, 66,2 kg ile başlamıştım, neredeyse 1 ay oldu ancak sabah tartıldım 66,1 kg çıktım, yememe dikkat etmiyorum yememden kısmadım çünkü iştahıma engel olamıyorum ama eskisine göre daha erken bitiriyorum yemeyi, spora da başladım ama fayda etmedi, bundan sonra da çok çiğneyerek yemeyi deneyeceğim, belki böylece daha az yiyebilirim.

Bu sabah tartıldım 66,2 kg ile başlamış olmama rağmen 66,6 kg çıktım tabi bu kilo dün akşam yediklerimden kaynaklanmış olabilir, dün bütün her şeyi bıraktım spor da yapmadım belli saatten sonra da yedim çünkü deneyip deneyip sonuç alamayınca motivasyon bozuluyor dün hep elma sirkeli ballı su içmeye odaklandım bu sefer başka bir şey yapmak gelmedi içimden, o yüzden bundan sonra sadece sabahları içeceğim zaten öyle yapıyordum dün yemeklerden sonra da içmeye çalıştım. Ama bundan sonra şunu deniyorum çok çiğneyerek yemeyi. Bir ara denemeye çalıştım birkaç günden sonra sıkıldım daha doğrusu çok çiğnemekten çene kaslarım ağırdı yoruldum ve bıraktım hem de unuttum. Ama bundan sonra her gün buradan çok çiğnemeyi kendime hatırlatacağım. Belki de böyle faydalı olur. Dikkat edeceğim şeyler her sabah aç karnına ballı elma sirkeli ılık su içmek, çok çiğnemek, fırsat buldukça da spor yapmak. Ben diyet yapamıyorum yapsam da belli süre sonra bırakıyorum ve saldırıyorum yemeklere. Hatta belli saatten sonra yememek fikri bile beni bunalttı sanırım. Bugün günlerden 4 nisan 2017 salı ve ben 66,6 kg ile devam ediyorum.

Dün akşam yemeğini 40 dk.da yiyebildim hem de her zamankinden daha az yiyebildim, akşam yemeğini çok uzun yiyince yemekten sonra hiçbir şey yemek istemedim. Bu sabah tartıldım dün 66,6 kg çıkmıştım bugün 65,8 kg çıktım doğru yolda olduğumu düşünüyorum. Çok çiğneyerek yemeye devam.

Dün tartıldım, 65,5 kg çıktım, konuyu açalı 1 ay oldu 66,2 kg.dan 65,5 kg.a düşmüşüm yani 700 gram vermişim, evet az ama denemeler yaparak bu zamana geldim, şimdi her sabah elma sirkeli ballı ılık su içiyorum, fırsat buldukça step veya pilates yapıyorum, bir de çok çiğneyerek yiyorum, artık çok çiğneyerek yemeye de alıştım esas onu yapmaya başladıktan sonra zayıflamaya başladım, onu da yaklaşık bir haftadır yapıyorum. Onun dışında yememden hiç kısmıyorum istediğimi yiyorum bakalım bu yöntemle kilolar gidecek mi? Yememden kıstığım zaman bir süre dikkat ediyorum sonra bir anda vücut bırakıyor ve eskisinden daha çok yiyorum. Bu arada spor konusunda en az 40 dakika spor yapmak lazımmış, 40 dakikadan sonra yağ yakımı başlıyormuş, buna dikkat ederek spor yapacağım.

Boğazdan kısmadığın sütece olmaz.istedığın kafar spor yap..hee bıfe tam tersı dene hıc spor egzersız yapma ama dıyetını yap bak nasıl verıyosuun..tecrübeyle sabıt..

Konuyu açalı bir aydan fazla oldu, akşam 9'dan sonra yememeyi denedim, daha erken saatlerden sonra da yememeyi denedim, ilk açtığımda 66,2 kg.dım, bugünse 66,8 kg çıktım, çok canım sıkıldı, anladım ki evet saat 9'dan sonra yememek fayda etmiyormuş, bir gram bile kilo verememişim hatta almışım, o yüzden artık bu konuya yazmayacağım işe yaramadığını gördüm, bundan sonra ya kendimi böyle kabul edeceğim ya da kilo vermek istiyorsam az yiyeceğim...

cnm çok şeylerle uğraşıyorsun inan 1ay olmuşsun başlayalı ama sürecini okurken baygınlık geldi,boşuna geçiyo zaman bi adım bile yol katedememişsin farkındasın yanlış yolda olduğunu ve pes etmişsin,evet saatler çok önemli,ben 26 kilo verdim 7yıl önce başlamıştım 1 senede verdim..zamana yayarak yavaşça ve başlarda hızlı gitti sonradan yavaşladı haliyle,ve yediklerimden kasmadım hiç herşeyi yedim,2çocuğum var ve son doğumdan sonra 80kiloyla başladım önce 56ya indim sonra devam ederek 53ü gördüm.aradan yıllar geçmesine rağmen en fazla 63ü görmüşümdür tartıda! ondada dikkat edip tekrar indim.

En etkili yöntemim akşam yemeğini erken yemekti 5 6 gibi,ve kürlerden destek aldım çok şey denedim,
mesela şuanda yine kilo vermeye çalışıyorum başladım 2 gün önce 60.6yla başladım ve 2 günde 600gr verdim.60 çıktım bugün,denediğim bi yöntem var keten tohumunu yoğurda karıştırıp yiyorum,eskidende yapmıştım işe yarıyordu,ve 2günde yediklerimden hiçbişekilde kasmadım ve yinede kilo veriyorum.devam edicem böyle... ilk hedefim 56,,
akşam yemek saatlerim 9u bile geçiyodu benim son bi yıldır eşim sağolsun iş saatleri nedeniyle hep geç yiyoruz.sırf oyüzden 6kilo aldım!,,, geçen yaz 54kiloydum çok mutluydum şuanda mutsuzum,ama başaramadığım şey değildi,, yine başarıcama inanıyorum..sanada tavsiyem ek desteklere el at.yani bitkisel kürler çaylar çorbalar deneyebilirsin metabolizman çalışsın hızlı,,ancak öyle kilo verebilirsin.bol şans hayatında..

Selam ben de akşam yemek yememe olayına girmiş bulunuyorum Bugün 3. Gunu bitirdim . Sabahları aç karna tuvalete çıktıktan sonra tartılıyorum.Sabah 8.15 gibi kahvaltı yapıyorum işyerinde öğle yemeğine kadar bi bardak yeşil çay içmeye çalışıyorum(hiç sevmem). Öğlen 12.15 gibi yemeğimi yiyorum ilk günler sebze olmasına dikkat ettim.15/16 gibi bisiler atıştırmaya çalışıyorum bazen meyve bazen yoğurt. Bu kadar. Gece çok acıkırsam yoğurt yerim diye düşünüyodum
Diyetin (Boyum 168) (Hedef 58 kg )
1. Gunu 63.20
2. Gunu 62.70
3.Gunu 61.95

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…