- 29 Ocak 2010
- 59
- 24
- Konu Sahibi guzel sozler
28 mart 2017 salı: 0 dk pilates, 30 dk step
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün akşam saat 7'de yemeğimi tatlımı vs her şeyi yedim artık o saatten sonra hiçbir şey yemek istemedim, belli saatten sonra hiçbir şey yememenin güzelliği ertesi gün bağırsaklarının güzel çalışması, bugün tartıldım yine 66,2 kg çıktım ama ben kendimde hafiflik hissediyorum sanırım zayıflarsam da hemen olmayacak ama bir kere kilo vermeye başladım mı bariz kilo vereceğim. Ben yine olumlamamı yapayım.
Ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum.
Dün akşam saat 7'de yemeğimi tatlımı vs her şeyi yedim artık o saatten sonra hiçbir şey yemek istemedim, belli saatten sonra hiçbir şey yememenin güzelliği ertesi gün bağırsaklarının güzel çalışması, bugün tartıldım yine 66,2 kg çıktım ama ben kendimde hafiflik hissediyorum sanırım zayıflarsam da hemen olmayacak ama bir kere kilo vermeye başladım mı bariz kilo vereceğim. Ben yine olumlamamı yapayım.
Ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum.
Ben diyet yapmıyorum, sadece belli saatten sonra yemek yemeyerek zayıflamaya çalışıyorum. Şimdilik böyle, işe yaramazsa başka çözümler ararız.bebeğim tatlı yiyerek nasıl zayıflyacan kız sen
Teşekkür ederim :)pekala.. bol şans..
Boğazdan kısmadığın sütece olmaz.istedığın kafar spor yap..hee bıfe tam tersı dene hıc spor egzersız yapma ama dıyetını yap bak nasıl verıyosuun..tecrübeyle sabıt..Dün tartıldım, 65,5 kg çıktım, konuyu açalı 1 ay oldu 66,2 kg.dan 65,5 kg.a düşmüşüm yani 700 gram vermişim, evet az ama denemeler yaparak bu zamana geldim, şimdi her sabah elma sirkeli ballı ılık su içiyorum, fırsat buldukça step veya pilates yapıyorum, bir de çok çiğneyerek yiyorum, artık çok çiğneyerek yemeye de alıştım esas onu yapmaya başladıktan sonra zayıflamaya başladım, onu da yaklaşık bir haftadır yapıyorum. Onun dışında yememden hiç kısmıyorum istediğimi yiyorum bakalım bu yöntemle kilolar gidecek mi? Yememden kıstığım zaman bir süre dikkat ediyorum sonra bir anda vücut bırakıyor ve eskisinden daha çok yiyorum. Bu arada spor konusunda en az 40 dakika spor yapmak lazımmış, 40 dakikadan sonra yağ yakımı başlıyormuş, buna dikkat ederek spor yapacağım.