Merhaba, çok yemek yeme konusunda kendimi frenleyemiyorum ben de bir karara vardım artık saat 9'dan sonra değil 8'den sonra hiçbir şey yemeyeceğim, evet konumun başlığı 9'dan sonra yememekle alakalıydı ama bunun için yeni bir konu açmak istemedim, bundan sonra akşam 8'den sonra bir şey yememekle konuma devam edeceğim, bu arada sabahları ballı sirkeli suyumu da içmeye devam ediyorum, bu ara tartılmadım çünkü birkaç gündür hiç step yapmadım, bu hafta yoğunum önümüzdeki hafta tekrar başlayacağım stepe, günde 40 dakika step yapacağım her gün. Akşam 8'den sonra bir şey yememenin bendeki etkilerine gelince, bu arada akşamları artık çay da içmiyorum sadece dün akşam yarım fincan türk kahvesi içtim ama normalde onu da içmeyeceğim, akşamları daha dinç hissediyorum, aslında gün içinde daha dinç hissediyorum. Bu arada bende haşimato hastalığı var tiroid ilacı kullanıyordum ama onun da yan etkileri var adeti azaltıyor saçları döküyor vs, ballı sirkeli suyu içtiğimden beri tiroid ilacımı kullanmamama rağmen haşimatonun baş ağrısı gibi etkilerini yaşamadım. Saçıma zeytinyağı da sürdüm beklettim onun da etkisiyle kafa derimdeki kuruluklar gözle görülür şekilde azaldı, şimdi kendimi gün içinde daha dinç hissediyorum, ballı sirkeli sudan çok memnunum yani. Tabi akşam 8'den sonra yemeyerek ve akşamları çay içmeyerek kendimi çok daha dinç hissediyorum, bu kilo vermeme de etki edecektir çünkü daha dinç hissedince daha çok hareket ediyorsun sporunu da yapmaya enerjin oluyor. Tartıldığım zaman umarım güzel gelişmeler olmuş olur ve zayıflamış olurum. Bu arada kendi kendime olumlamamı söylemeye devam.
Ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum, ben 60 kiloyum.