• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam 6 mutfak kapandı

kızlar int.yoktu yazamadım akşam inş. menümü paylaşırım diyete devam yalnız akşam 6 yı tam tutturamıyorum çünkü eve gidene kadar saat 6 yı çoktan geçiyor bakalım bu pazar kilo durumumuz nasıl olacak
pazara yüzümüz gülsün..en son 7 ye kadar vaktin var..:34:
çarşamba:sonarsı tehlikeli..bende bu hafta 2 kere 7 de yemek zorunda kaldım..:26:
Sabah Kahvaltısı:
1-2 su bardak çay
1 dilim ekmek
biraz sosis

ara:1 adet portakal

Öğle Yemeği:
2 dilim ekmek
1 porsiyon tavuk ızgara
2 domates

Akşam Yemeği:
2 kepçe yayla çorbası
2 dilim ekmek

perşembe

Sabah Kahvaltısı: 1-2 su bardak çay
2 dilim ekmek ve 50 gr kaşarla yapılmış tost

Öğle Yemeği: 130 gr kadar ızgara tavuk

ara:1 tatlı kurabiye
yarım muz
yarım elma
yarım mandalina

akşam :3 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak yemeği:17:
afiyet olsun menüler güzel..su su ne durumda..:7:
geçmiş olsun canım.....
teşekkür ederim..:9:

yine kims eyok..:50:
bu günkü menü,,
sabah
1 yumurta
2 parmak peynir.
az teryağlı ballı ekmek..
şekersiz çay.

öğle
ızgara tavuk göğsü
1 bardak ayran..

ara
1 portakal

akşam
1 kase mercimek çorba..

kızlar pazar günleri dahil hergün çalışıyorum ve evde de internet yok artık yazamıyorum.arada sırada girmeye çalışacağım bu arada 85 kiloyum

bakıyorum da kimseler uğramaz olmuş.ben yazamıyorum ama yazabilenler de mi yazmamış ne?bugün ve yarın evde olduğumuz için çok dikkat edemem ama çarşambadan itibaren düzenli bir şekilde devam edicem inş.:17:

arkadaşlar ben konuyu açarken yılbaşına kadar kaç kilo vericez demiştim ya çok şükür 5 kilo gitti,sizde durumlar nasıl

kızlar işe gidince moralim çok bozuluyor,görseniz hepsi incecik,bir tek rehber öğretmen var kilolu o da sadece perşembe günleri geliyor,hergün gelse kendimi yalnız hissetmiycem.benim bir an önce zayıflamam lazım.:2:

valla canım 6 da yemedim yada en son 7 de 45 dk. sporumu yaptım ekmeği tatlıyı pastayı çikolatayı cartı curtu her bir şeyi azalttım hatta hiç yemedim ancakk sadece 1 kg. verdim.ben başlarım böyle işe ya bu ne ya

valla canım 6 da yemedim yada en son 7 de 45 dk. sporumu yaptım ekmeği tatlıyı pastayı çikolatayı cartı curtu her bir şeyi azalttım hatta hiç yemedim ancakk sadece 1 kg. verdim.ben başlarım böyle işe ya bu ne ya

canım bazı insanlar zor kilo veriyorlar sen de öyle misin acaba,bir de vermen gereken kilo az olunca daha yavaş gidiyor benim bildiğim,ben yarından itibaren daha farklı bir diyete başlamayı düşünüyorum şu an aryış içerisindeyim.yeni diyetimi de buradan paylaşırım.inş hepimize faydası olur

acaba bir ay daha az yeme şeklinde devam mı etsem günde 3 dilim ekmek sınırını aşmasam tatlı hamur işi sadece bir dilim yesem,sofrada yemeklerden 4 yemek kaşığını geçmeyecek şekilde yesem.......tabi en önemli kuralımız akşam 6 dan sonra yememek ama ben işten 6 10 ya da 6 15 gibi geldiğim için buna tam uyamıyorum ama 7 yi geçmemeye gayret etsem:18:

kızlar bir de ben işe başladığımdan beri spor yapamıyorum.....yalnız orada akşama kadar ayaktayım,bizim sınıflarda kürsü var:yani klasik öğretmen masa sandalyesi yok.oturmuyoruz hiç,ders anlatırken de zaten sınıfta dolaşıyorum spor olarak yeter mi acaba.

canım bazı insanlar zor kilo veriyorlar sen de öyle misin acaba,bir de vermen gereken kilo az olunca daha yavaş gidiyor benim bildiğim,ben yarından itibaren daha farklı bir diyete başlamayı düşünüyorum şu an aryış içerisindeyim.yeni diyetimi de buradan paylaşırım.inş hepimize faydası olur

10 kilom var.geçen sene kışın çok çabuk vermiştim doğum kilolarımdı ama geri aldım ve artık veremiyorum.bende yarın tavuk diyeti yapıcam.ne yapayım.iğrenç ama yapıcam.

Mrb kizlar ben de dogum kilolarimi vermeye calisiyom hatta 2 kilomu bu sayede vermistim su an emziriyorum artik nasil uyarsa yapmaya caliscam bakalim 74 le doguma girdim simdi 61im ama boyum kisa normalde 53 falan olmam lazim benim hedefim simdilik 56 bugun basliyorum hepimize hayirli olsun insallah

günaydın kızlarr bu aralar bende diet falan yok şehir değişikliği yapacm bikaç aya kadar onun sıkıntısı var tüp bebek tedavim kaldı onun sıkıntısı var şeker çıktı bende onun sıkıntısı var 2 kilo almışım kendimi yeniden toplamam gerek :(

Back
X