• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam 6 mutfak kapandı

Sabah Kahvaltısı:
2 su bardağı çay
İnce bir tabaka tereyağı ile kaplı 1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel

Öğle Yemeği:
1 muz
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Akşam Yemeği:
1 elma
1oo gr haşlanmış sosis:18:

kızlar ben hem o verdiğim diyete tam olarak olmasa da uymaya çalışıyorum hem de akşam 6 dan sonra birsey yemeyerek diyetimi güçlendiriyorum.bakalım bu sefer kaç kilo vericem 10 günde

Kızlarr, sabah tartıldım 55.2 başlangıç kilom, hedefim 52 kiloya düşmek. Bugün içinde yediklerim de sabah bir kase nesfit, bir tabak da meyve :D Çok düzenli yiyemiyorum öğrenci olduğumdan saatim saatime de uymuyor pek :) Bundan sonraki günlerde gayret edicem hadi bakalım bismillah =)

Kızlarr, sabah tartıldım 55.2 başlangıç kilom, hedefim 52 kiloya düşmek. Bugün içinde yediklerim de sabah bir kase nesfit, bir tabak da meyve :D Çok düzenli yiyemiyorum öğrenci olduğumdan saatim saatime de uymuyor pek :) Bundan sonraki günlerde gayret edicem hadi bakalım bismillah =)

kolay gelsin canım,

ben bugün işe başladım kızlar.:nazar:oğluma kreş aramak için o kadar yürüdüm ki 2 saat falan yürümüşümdür herhalde topukluyla:17:spor olarak o yeter

sabah:1 dilim ekmek,1 üçgen peynir,1 haş.yumurta

öğlen:sosisli yumurta,2 dilim ekmek,1 domates

akşamı da yatmadan önce yazarım.yarınki öğle yemeğimi yanımda götüreceğim artık.yalnız akşam 5 te çıkıyorum akşam yemeğini nasıl yapacağım bilmiyorum.:53:

Saat altıya geliyor ben iki kaşık haşlanmış yoğurtlu ıspanak ve iki tane köfteden oluşan akşam yemeğimi yedim ve mutfağa kilidi vurdum, yarın görüşürüz =)

ben bugün işe başladım kızlar.:nazar:oğluma kreş aramak için o kadar yürüdüm ki 2 saat falan yürümüşümdür herhalde topukluyla:17:spor olarak o yeter

akşamı da yatmadan önce yazarım.yarınki öğle yemeğimi yanımda götüreceğim artık.yalnız akşam 5 te çıkıyorum akşam yemeğini nasıl yapacağım bilmiyorum.:53:

ARA:1 portakal

akşam:100 gr kadar fırında balık,1 kepçe pilav

ben buradayım nasıl zayıflayacağım herkes görecek.sonra da başarı öykülerine yazıcam.amacıma ulaşıcam
inşALLAH canım senn başarı öykünü zevkle okuyacağız..:nazar::9:
arkadaşlar banada yer var mı?
evvvvvvet hoş geldin..:16:
hoş geldin..:16:

hayırlı olsun..:nazar:bir gün önceden yemeğini yapsan eve gidince vakit kazanmış olursun öyle olmazmı :26:

malum misafirim vardı şimdilik gitti misafirim ..
ama 1 gün önce kızım hastalandı ambulans çağırdım apandist şüphesi ile acil götürdük şükür ki apandist değil gaz sancısıymış:27::52:..sıpa aklımı oynatacaktım..:37::35:
çok yorgunum o koşturmacada akşam eve geldik yemek yemedim saat 6 yı geçmişti..:40:

Son düzenleme:
ee hiç kimse uğramamış ..hayırdır..:24:kendin çal kendin oyna.ç.
menü
sabah 1 yumurta
az peynir
2 çeri domates.
şekersiz çay
öğle
4 kaşık yağsız makarna üzerine az lor ekledim
ara
bir portakal
akşam
3 ızgara köfte
1 bardak ayran..

Slm arkadaslar bugunku menum pek iyi deil ama
Olsun
Sabah:2dilim cavdar ekmegi 1yumurta peynir yesil cay
Ara:kahve
Oglen canim
Bisey istemedi 1tane muz yedim 1dilim borek:)
Aksam saat5de yedim 1kase corba 1tabak
Manti gunu kapattim dahami kapatmayim:))

kızlar int.yoktu yazamadım akşam inş. menümü paylaşırım diyete devam yalnız akşam 6 yı tam tutturamıyorum çünkü eve gidene kadar saat 6 yı çoktan geçiyor bakalım bu pazar kilo durumumuz nasıl olacak

çarşamba:
Sabah Kahvaltısı:
1-2 su bardak çay
1 dilim ekmek
biraz sosis

ara:1 adet portakal

Öğle Yemeği:
2 dilim ekmek
1 porsiyon tavuk ızgara
2 domates

Akşam Yemeği:
2 kepçe yayla çorbası
2 dilim ekmek

perşembe

Sabah Kahvaltısı: 1-2 su bardak çay
2 dilim ekmek ve 50 gr kaşarla yapılmış tost

Öğle Yemeği: 130 gr kadar ızgara tavuk

ara:1 tatlı kurabiye
yarım muz
yarım elma
yarım mandalina

akşam :3 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak yemeği:17:

malum misafirim vardı şimdilik gitti misafirim ..
ama 1 gün önce kızım hastalandı ambulans çağırdım apandist şüphesi ile acil götürdük şükür ki apandist değil gaz sancısıymış:27::52:..sıpa aklımı oynatacaktım..:37::35:
çok yorgunum o koşturmacada akşam eve geldik yemek yemedim saat 6 yı geçmişti..:40:

geçmiş olsun canım.....

Back
X