• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akropol hastanesinde doğum

meryeni

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
36
1
16
Ankara
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ve araştırmalarım doğrultusunda akropol hastanesinin iyi olduğunu öğrendim ve randevu almak istedim Bülent beyden fakat bana yoğunluktan dolayı şubat ayına randevu verebileceklerini söylediler ve bende EBRU YÜCE den randevu aldım fakat bu doktor hakkında bir bilgim yok doğumunu ebru hanımın gerçekleştirdiği arkadaşlar eğer tecrübelerinizi paylaşırsanız çookk sevinirim...

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ve araştırmalarım doğrultusunda akropol hastanesinin iyi olduğunu öğrendim ve randevu almak istedim Bülent beyden fakat bana yoğunluktan dolayı şubat ayına randevu verebileceklerini söylediler ve bende EBRU YÜCE den randevu aldım fakat bu doktor hakkında bir bilgim yok doğumunu ebru hanımın gerçekleştirdiği arkadaşlar eğer tecrübelerinizi paylaşırsanız çookk sevinirim...

selam canım bende yeni hamile adayıyımo hastanede geçen sene 2-3 arkadaşım doğum yaptı bu sene bende orayı tecih edecektim ama içime sinmeyen birşeyler vardı ve şuan istemiyorum .. benimkisi kişisel yani Bülent bey o hastanenin sahiplerinden zaten egosu yüksek biri ama iyi bir doktor diye duydum sezeryan doğumu tercih ediyormuş adamın hastası çok kaybedecek zamanı yok diye konuşuluyor am dr luğuna birşey diyemem... Ebru hanım yeni geldi oraya nedir bilemem geçen ay hamile kalmadan bende Ebru hanıma gitmiştim miyomum vardı.dr ları iyi ama idari personel ile tartıştım ben ondan tercih etmedim.Allah hayırlı birşekilde kuzunu kucağına almayı nasip etsin inşallah amin.....

çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin ve paylaşımın için aslında Bülent beyden randevu alabildim ama dediğin gibi şu ego meselesinden dolayı tercih etmeyi pek de düşünmüyorum inş herşey yolunda gider sen nereyi tercih ettin peki ? dilerim iyi bir hamilelelik ve doğom geçirirsin..

çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin ve paylaşımın için aslında Bülent beyden randevu alabildim ama dediğin gibi şu ego meselesinden dolayı tercih etmeyi pek de düşünmüyorum inş herşey yolunda gider sen nereyi tercih ettin peki ? dilerim iyi bir hamilelelik ve doğom geçirirsin..

ben daha bir yeri tercih edemedim pazar günü az bir leke gelmişti korktum daha kan testine falanda gidememiştim acil olarak yenimahalle devlet hastanesine gittik özellerde perşembe cumaya kadar yer yoktu çünkü devlet hastanesine gidince de hiç bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmezdim ama hatice hanım oranın iyi doktorlarındanmış tesadüf ona muayene oldum ve memnun kaldım ...

eşim başka hastanelerede gidelim giderek kendimiz test edelim diyor bilemiyorum... önceden özel hastane takıntım vardı ama şuan hiç öle bir takıntım yok içime sinin yeter.. bir dahaki muayene için koruya gideceğiz bakalım zaten hamileliğin 3-4 ayından önce özelde sabitlemek gerekiyor dokoru ondan deneyerek test edelim dedik..

çünkü insan hamile kalınca farklı bakıyomuş onu anladım okadar özellerle ilgili şikayet oluyormuşki korkuyorum anlayacağın..

hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah...:nazar::49::emir_bebek:

ben daha bir yeri tercih edemedim pazar günü az bir leke gelmişti korktum daha kan testine falanda gidememiştim acil olarak yenimahalle devlet hastanesine gittik özellerde perşembe cumaya kadar yer yoktu çünkü devlet hastanesine gidince de hiç bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmezdim ama hatice hanım oranın iyi doktorlarındanmış tesadüf ona muayene oldum ve memnun kaldım ...

eşim başka hastanelerede gidelim giderek kendimiz test edelim diyor bilemiyorum... önceden özel hastane takıntım vardı ama şuan hiç öle bir takıntım yok içime sinin yeter.. bir dahaki muayene için koruya gideceğiz bakalım zaten hamileliğin 3-4 ayından önce özelde sabitlemek gerekiyor dokoru ondan deneyerek test edelim dedik..

çünkü insan hamile kalınca farklı bakıyomuş onu anladım okadar özellerle ilgili şikayet oluyormuşki korkuyorum anlayacağın..

hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah...:nazar::49::emir_bebek:

inşallah en kısa zamanda içine sinen bir yer bulursun gerçekten bu seçimler çok önemli

Tamamiyle çok doğru bir karar Meryeni ben doğumumu Ebru hanımda yaptım, benimki mecburen sezeryandı ilki sezeryan olduğu için, öncedende söylediğim gibi mükemmeldi tek kelimeyle hiç ağrı sızı olmadı , bu konuyu başka başlıklı bir forumda paylaştım istersen bakabilirsin, benim dışımda arkadaşlarım da Ebru Hanım'da doğurdu, onların çoğu normal doğum, Ebru hanım mecbur kalmadıkça normal doğum destekleyen birisi hatta dikişsiz normal doğum yaptırıyormuş biz duyunca çok şaşırdık tamam ya işte bu dedik. Kadın gece gündüz demeden geliyor doğumlara beni gece 3 te doğurttu, o saatte bile güler yüzlü ve anlayışlı idi, cepten aradım tamam canım telaş yok hastaneye geç hemen herşey çok güzel olacak endişe etme dedi bana, çok rahatladım.
Bülent beye gelince onun adı iyice yayılmış ya herkes ondan istiyor randevuyu, ego konusuna bende katılıyorum.ama benim zaten ondan randevu talebim olmamıştı arkadaşlardan biliyorum. Ebru Hanım'da süper bir doktor, bülent bey kadar ünlü değil sadece ama yakındır onunda ünlenmesi.
Bu arada bı arkadaşta Bülent beyin hastasıydı ama bülent bey tatile gidince Ebru hanım doğurtmuş onu, çok memnun kalmış boşuna kasmışız Bülent Bey'den randevu için filan diyordu
İnşallah sağlıklı doğar bebişin, annelik gibisi var mı:1:

merhaba bende,

ebru hanımdan cuma günü için randevu aldım.. henüz gebe değilim öncesi için kontrole gideceğim, inşallah memnun kalırım.

merhabalar,
hamile kaldığımı öğrendiğimde Yüzüncü Yıl Hastanesine gitmiştim ilk, fakat gebeliğin 6. haftasında bulantılarım başlamıştı:2:, çok kötü haldeydim, yemek yiyemiyor, su içsem geri çıkarıyordum. ne yapacağımı bilemez halde dr u aradım randevu alıp gitmek istedim fakat musait olmadığını söyledi. o sinirle taksiye binip yol üzerinde olan hastaneye yani Akropol e gittim. beni hemen Ebru Hanım'a yönlendirdiler. Beni o kadar rahatlattı ki, hemen serum taktı ve detaylı bilgilendirdi. diğer ay kontrol için hemen kendisinden randevu aldım. Bebişimin kalbini dinledik :) ve şu anda 12+1 günlük gebeyim:nazar: yarın tekrar kontrolüm var, kendisini görmek için bebeğim hakkında bilgi almak için can atıyorum. :))) yani şiddetle tavsiye edebilirim Ebru Hanım'ı. :nazar:

ben bilgiye gidiyordim,nida hanima, memnundum da acikcasi ama hamile simdi. Yol yakinken akropole gecmek istiyordum zaten. nurten hanimi duymustum da ebruyu bilmiyordum, ondan randevu alacagim sanirim:-)

Nurten Hanım'a ilk randevuyu en erken 1 ay sonraya veriyorlardı, Ebru Hanım'a bu hafta bulabildim.
Dolayısıyla seçim sorunu kendiliğinden çözülmüş oldu :1:

Tamamiyle çok doğru bir karar Meryeni ben doğumumu Ebru hanımda yaptım, benimki mecburen sezeryandı ilki sezeryan olduğu için, öncedende söylediğim gibi mükemmeldi tek kelimeyle hiç ağrı sızı olmadı , bu konuyu başka başlıklı bir forumda paylaştım istersen bakabilirsin, benim dışımda arkadaşlarım da Ebru Hanım'da doğurdu, onların çoğu normal doğum, Ebru hanım mecbur kalmadıkça normal doğum destekleyen birisi hatta dikişsiz normal doğum yaptırıyormuş biz duyunca çok şaşırdık tamam ya işte bu dedik. Kadın gece gündüz demeden geliyor doğumlara beni gece 3 te doğurttu, o saatte bile güler yüzlü ve anlayışlı idi, cepten aradım tamam canım telaş yok hastaneye geç hemen herşey çok güzel olacak endişe etme dedi bana, çok rahatladım.
Bülent beye gelince onun adı iyice yayılmış ya herkes ondan istiyor randevuyu, ego konusuna bende katılıyorum.ama benim zaten ondan randevu talebim olmamıştı arkadaşlardan biliyorum. Ebru Hanım'da süper bir doktor, bülent bey kadar ünlü değil sadece ama yakındır onunda ünlenmesi.
Bu arada bı arkadaşta Bülent beyin hastasıydı ama bülent bey tatile gidince Ebru hanım doğurtmuş onu, çok memnun kalmış boşuna kasmışız Bülent Bey'den randevu için filan diyordu
İnşallah sağlıklı doğar bebişin, annelik gibisi var mı:1:

paylaşımın için çookk teşekkür ederim aklımda normal doğumla ilgili sorular vardı çünkü bazı doktorlar sezeryana yönlendiriyor direk yardımcı oldun gerçekten :) inş.. hayırlısıyla bebişimi kucağıma alırım

merhabalar,
hamile kaldığımı öğrendiğimde Yüzüncü Yıl Hastanesine gitmiştim ilk, fakat gebeliğin 6. haftasında bulantılarım başlamıştı:2:, çok kötü haldeydim, yemek yiyemiyor, su içsem geri çıkarıyordum. ne yapacağımı bilemez halde dr u aradım randevu alıp gitmek istedim fakat musait olmadığını söyledi. o sinirle taksiye binip yol üzerinde olan hastaneye yani Akropol e gittim. beni hemen Ebru Hanım'a yönlendirdiler. Beni o kadar rahatlattı ki, hemen serum taktı ve detaylı bilgilendirdi. diğer ay kontrol için hemen kendisinden randevu aldım. Bebişimin kalbini dinledik :) ve şu anda 12+1 günlük gebeyim:nazar: yarın tekrar kontrolüm var, kendisini görmek için bebeğim hakkında bilgi almak için can atıyorum. :))) yani şiddetle tavsiye edebilirim Ebru Hanım'ı. :nazar:

Sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşş.... benim gibi Ebru Hanıma giden hamişlerle karşılaşmak gerçekten içimi daha bir rahatlattı :)

merhabalar,

size özel mesaj atmak istemiştim belirli sayıda ileti yazmadığım için gönderemedim ben de buradan yazmak durumunda kaldım artık...

Mesaj atma nedenime gelince ben keçeden bebek şekeri, bebek hatıra defteri, loğusa tacı, bebek bantı, babaya-dedelere-anneanne ve babaanne gibi sevdiklerimize doğum broşları yapıyor, kapı süsü ve takı yastığı gibi bebişlerimizin gelişini bu küçük şeylerle daha bir büyük mutluluğa dönüştürüyorum. Ve sizlerin isteyeceği fikirler doğrultusunda çalışmalarımı yapıyorum. dilerseniz bana mailinizi verdiğiniz doğrultuda çalışmalardan bir kaçını model olarak gönderebilirim.facebookdaki internet sayfamı yeni kurmaya karar verdiğim için orada çok bir çalışma göremeyebilirisiniz ama '' Mutlu Tasarımlar '' olarak girerseniz de bana ulaşabilirisiniz.

mail adresim: [

görüşmek üzere....

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba,

ben daha önce Cihangir Çakıcı'ya gidiyordum. Bugune kadar karşılatığım en guzel yüzlü ve deneyimli kadın doğum doktoruydu. hep hamileliğim sırasında ve doğuma kadar onunla devam edebileceğimi düşünüyordum ki hamileliğimin ilk kontrolunde gittiğimde özel sağlık sigortamın kadın doğumu hamilelik kapsamında karşılamadığını öğrendim. Bu nedenle muayne ücreti çok pahalı geldi( Cihangir Bey Doc.Dr. olduğundan)
Çok araştırma yaptım, sonunda ben de Ebru Yüce yi buldum. hep bir ön yargım vardı, Cihangir Çakıcı' dan daha iyi olamaz diye. Fakat karşılaştığımızda gösterdiği güler yüz, herşeyi detaylı açıklaması, sorduğum sorulara aydınlatıcı şekilde cevap vermesi beni çok memnun etti. Umarım doğuma ve doğuma kadar olan sureç çok iyi geçer. Epiduralli normal doğum istiyorum ama daha bunu kendisine soylemedim :)

şuan 14+4 hamileyim ve çok heyecanlıyım. Allah, isteyen tüm herkesin bebeğini sağlıklı sıhatli kucaklarına almayı nasip etsin. Hamilelik, gerçekten çok özveri isteyen bir durummuş. Annem hep anne olmadan çocuk sevgisinin ne olduğunu anlayamazsın der, şimdi gerçekten ne demek istediğini çok iyi anlıyorum :):49:

Ebru Hanım kesinlikle normal doğumu destekliyor ve mecbur kalmadıkça sezeryan yapmıyor gibi geldi bana.
Benim bebeğim şu an makat pozisyonunda duruyor, yani dönmezse mecburen sezeryan olacak, daha erken, döner muhtemelen; ama
Ebru Hanım'ın öyle bir söyleyişi vardı ki, o an direk normal doğum taraftarı olduğunu anladım.
Hatta muayenede doğum konusunu konuşuruz diyordum; hiç gerek bile kalmadı.
İçiniz rahat olsun :21:

Bir de geçenlerde cebinden aramak zorunda kaldım; hemen açıp ilgilendi sağolsun.
Her yerde özel hastane var ama bazıları bırak doktorun cebini, hastaneden aradığında bile bağlamıyorlar malesef.

ben de ebru hanıma gidiyorum.33. haftamdayım. doğumumu da o yaptıracak inşallah. çok çok iyi bir doktor. çok ilgili. kesinlikle tavsiye ederim...

bende ebru hanımın hastasıyım en başından beri çookk memnunum gerçekten,doğuma 4 gün kaldı makat duruş oldugu için mecburen sezeryan olcaz:( ama herkese tavsiye ederim ilgisi alakası samimiyeti çok başarılı istediğiniz herseyi sorabilirsiniz içtenlikle yanıtlayacağından eminim.:49:

Bende Ebru hanıma gidiyorum ama hastanenin doğumu hastanede kalınca ilgi alaka nasil bilmiyorum. Birde doğum fiyatları ne kadar biliyormusunuz?

ben de ebru hanıma gidiyorum çok memnunum. normal doğum taraftarı olduğunu da anladım, benim de erken ama şu anda makat gelişi olduğunu ama daha vakit olduğu için döneceğini söyledi. her aradığımda ilgileniyor cebinden. gece saat kaç olursa olsun normal doğuma geliyormuş.
doğum fiyatları da 2000 tl dediler sezeryan da normal de aynı. yani para almak için sezeryan yapmaları söz konusu değil.

Back