Tamamiyle çok doğru bir karar Meryeni ben doğumumu Ebru hanımda yaptım, benimki mecburen sezeryandı ilki sezeryan olduğu için, öncedende söylediğim gibi mükemmeldi tek kelimeyle hiç ağrı sızı olmadı , bu konuyu başka başlıklı bir forumda paylaştım istersen bakabilirsin, benim dışımda arkadaşlarım da Ebru Hanım'da doğurdu, onların çoğu normal doğum, Ebru hanım mecbur kalmadıkça normal doğum destekleyen birisi hatta dikişsiz normal doğum yaptırıyormuş biz duyunca çok şaşırdık tamam ya işte bu dedik. Kadın gece gündüz demeden geliyor doğumlara beni gece 3 te doğurttu, o saatte bile güler yüzlü ve anlayışlı idi, cepten aradım tamam canım telaş yok hastaneye geç hemen herşey çok güzel olacak endişe etme dedi bana, çok rahatladım.
Bülent beye gelince onun adı iyice yayılmış ya herkes ondan istiyor randevuyu, ego konusuna bende katılıyorum.ama benim zaten ondan randevu talebim olmamıştı arkadaşlardan biliyorum. Ebru Hanım'da süper bir doktor, bülent bey kadar ünlü değil sadece ama yakındır onunda ünlenmesi.
Bu arada bı arkadaşta Bülent beyin hastasıydı ama bülent bey tatile gidince Ebru hanım doğurtmuş onu, çok memnun kalmış boşuna kasmışız Bülent Bey'den randevu için filan diyordu
İnşallah sağlıklı doğar bebişin, annelik gibisi var mı