Bir akrep sevgilim olmak istedi(aslan burcuyum, yükselenim akrep) ama gerçekten hassas bir insanım, hayatım boyunca yanlış anlaşılmaktan kırılmaktan bıktım ve çok kırıcıydı öfkesini karşısındakini haksız yere suçlayarak çıkarıyordu, bunu zaten o kadar çok yaşadım ki artık kaçıyorum, uğraşamam, tersine ihtiyacım var benim, anlaşılmaya.. Bir de kendi dedikleri en doğru havasında konuşuyordu, sen yanlış düşünüyorsun.. Benim bazı doğrularım ona göre ön yargı, yanlış düşünceler, haklı çıkmaya çalışma isteği var gibi anladım.. O en olgun, benden olgunmuş.. Biraz küçümsüyor gibi duruyordu yer yer, beni yanlış düşünüyordu bence kendi doğruları üzerinden asıl ön yargı buydu, hayatı öğrenince göreceksin vs.(kendisinin önemini göreceğim gibi bir şeydi). Ben aşk konusunda genelde anlarım bir kişi o mu değil mi, ya da zamanı değildir, çok zor anlaşan biriyim zaten, uyum önemli, kolay sevemem. Benim anladığım onlar da hassas güvensiz ama bunu öfkeyle gösteriyorlar bazen hakaret derecesine varabiliyor, kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar karşılarındakini suçlayarak, pek anlamaya çalışma durumu yok ya da kendi düşünceleri ağır basıyor. Daha olgunlaşanları tutuyordur kendini belki. Yükselene de bağlı tabi.
Ona karşılık vermedim diye kötü oldum biraz kısaca.
Zaten bir his oluşmamıştı ama mantıken de batırdı, uyumsuzluk konusunda... :) Tolerans seviyemin çok çok düşük olduğu bir konu bu sertlikler, kaldıramıyorum. Bir aslana da çocuk gibi davranılmaz pek :)
Kaldıracak olsam bile bir gün başka özellikleri vardır toleransımın yüksek olduğu, anlaşabildiğimiz, aşk vardır, uyum vardır, farklı bir enerji vardır.
Bir akrep daha vardı daha yumuşaktı çok yakından tanımasam da öyle suçlamalar vs. yaşamadım.
Eski dostum akrep, annem akrep.. Anlaşamıyorum çoğunlukla, yorucu buluyorum :)