- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.488
Ama zaten bi insanla birlikte olmadan o iliski sirecene girmeden yoğun duyguları yasayamazsin herşey zamanla olur. O seni cok istiyordur sende Denemek tanimak amaçlı kabul edersin bir Bakmışsın zamanla ondan kopamaycam kadar çok seviyorsun. Zaman yanı. Bir anda olmaz. Kendimi sevdiirene kadar ve ona guvenene kadar neler cektim. Bundan şikayetçi değilim cjnku bende onu sevmek istiyordum onunda beni sevmesini istiyordum biraz zorlndim ama bir anda da olamazdı zamana kalınca iş güzelleşti karşılıklı olmaya başladı . yanı tüm ilişkilerde de öyledir bence. Ve gerçekten zaman olmadan oliski içine girmeden önce onu taniyamazsm sevemezsin çünkü o sana gerçek asıl karakterini sunmaz. Ancak ilişkiye başlayınca onun asl kişiliğini öğrenir analiz edebilrsn. Umarım iyi olur yaa bu ara hiç kimse yokmu peki senin hoslandigin vs tamamen güvendiği ama acilamadigin
Acikcasi ben anliyorum, bu zamana kadar oyle oldu. Bastan yogun bi begeni hoslanma duymadan -tabi mantiken de kafama yatmali- o kisiye yakin olamiyorum. Anca arkadasim olacak da oyle zamanla tanicam. Bana gore zorlayarak da dogru degil. Deneme işini yapamıyorum yani ve pek sevmem de. Genelde durum bu bende. Var diyemem :)