Siz sevmişsiniz artık :) Ben de sevsem belki biraz.. Ama fazlasını kaldıramam akreplerin çoğu gibi, bir yere kadar, biraz sürünür belki ilişki... Hele ki haksızlıkla beraber olursa. Yaş aldıkça, üzüldükçe bir şeyler yaşadıkça sıkıldıkça mantıksal bakış açısı arttı, daha net karar verebiliyor kişi kendini de tanıdıkça, bana ne uygun neye nasıl tolerans gösterebilirim vs. ve bu ilişki konularında çoğunlukla anlıyorum doğru mu değil mi, seziyorum. Engel olamıyorsan da vardır bir hayır, yeni bir tecrübe, derstir.
Ben rahat biri değilim, hele sevmişsem kendimi gözümü tamamen kapatırım, öyleyim yani, aynı şeyi de beklerim, sadakat çok önemli, fazlasıyla önemserim, hatta belki azaltmalıyım biraz önemseme durumunu bilmiyorum. Yani tam aksine fazlasıyla güven verdim, sevdim gördü bildi hatta gereksiz bir fazlalıkla güveniyordu bana hiç kıskanmayınca sinir oluyordum, hatta sonradan farkettim ki uzun bir ilişki niyetinde değildi yüksek ihtimalle çapkınlık yapmıştı başta ama bağlılık yaşadı. Ama kısıtladım, kıskandım, tripliyim, sinirliyim. En yakınlarıma gösteririm.. En kötü yanım buydu. Artık büyük oranda uyum bekliyorum, fazla değişim olmasın olacaksa da herkes isteyerek memnun yaşasın bunu. Çünkü birini değiştirmek fazla kısıtlamak kendini kandırmak gibi, ayrıldıktan sonra her şey eski haline dönünce anlıyorsun.
Diğer dedikleriniz de çok iyi sayılmaz bence ya
Hoş bende de bi dominantlık var ama denge lazım aslında... Karşıdaki ne istediğini, ne yapması gerektiğini bilen tartan oturaklı biri olmalı her türlü.
Koçlar öyle genelde, çok takmaz durur ama hassaslardır.
Yok izlemiyorum. Ama evet kovalar esprili muziptir duygusaldır içtendir, şeytan tüylü olanları vardır :)
Aslan hep büyük aşkını bekler :)