- 23 Mayıs 2015
- 177
- 36
- 35
Aynen ben de o trip hızlarını hiç sevmem bazen kendi kendime konuşuyorum konuşuyorum bitti mi der hayır diye bagiririm bide benintakmadigi için tantana ederim. Yoruyosun beni yeter artık lütfen ilişkiyi de Yoruyosun diyor cunkunsenn tepkisizligin yüzünden ben durdük yere olay çıkarıyorum diyorum .yok işte anlamıyor ona gore ben sorunluyum kendisi kusursuz . mesela bazen saka.yaparim dur bekle sen bende baska erkek bulayimda gor bakalim vs derim o an güler gcer dayak yersin ha vs diye oda şakayla konuşur. Ama gunle r sonra ararim hayrdir niye aramiyosun derim sen geçen erkek bulacaktin bana ihtiyacını vR der. Ya şaka yaptım sacmalDin şimdi diyorum. Bana öyle erkek katarak.şaka ypma vs der. Su saçma kine bak. Ben de ciddi konularda tartisirim mesela bir ara eski sevgilisi bunu twtrdan takip etmişti snra farkettim kavga ettim ayrildim kapattırdım hesabını . e doğal olarakmguvenimide sartsi böyle aylar sonra biter etatile gider uslundur derim zaten usluyum ben der öyle olsaydın eski sevgili mevzusunortaya çıkmazdı demiştim. Varya siz kadınların artık hiçbirşeyi unutmadığını kanaat getiriuorum bu kadınlar hiçbirşeyi unutmuyor bu kadar kindar olma o olayın üzerine kaç ay geçti ve benim suçum olmadığı da ortaya çıktı hala o konuyu saplantı haline getirmissjn demişti. Bak iste ben ciddi birseyin laFini sokuyorim ama o şakaya bile kindar takılıyor. Birde bana diyor. Saçma ya. Neyse kintoparladim ilişkiyi artık. Valla.sana alışması yılların alıyor seviyor gibi görünüyor sanancok sıcak davranır çok ilgi gösterir ama sanki sırf ayıp olmasın sırf kırılma diyedir. Sevdiğinden değildir. Dediğim gibi seviyor gibi gorunur sadece. Ama kendine bağlayabilir sen gerçekten sevgiye dönüşü r eski kaçan kaprisleri azalir ve ilişkiyi genelde o düzeltmeye çalışır..yanı ben bir buçuk yıl sonrasında bunu anladım. Sana gelince keşke o kadar SK boğaz etmeseydin baksana birgün yazmamissin ertesi gün cevap vermiş . yine öyle ustuste yazmayip p birkaç gün sonra yazsaydin . onu bunaltmissinn . bekle bakalım. Aynen baksana kimi aylar sonra donuyor. İnsallah bekledigin olur canim yaa.. Ama onun için doğuda çalışmaya gerek yok canım ya. Onlarda zorunlu gorec değilim doğu onun iki yıllık görevi bittikten sonra o memleketine vs istediği yere dönecek. Ama sen onun için gideceksin, o gelecek sen orda kalacaksin sonuçta eş durumu olmadan vs tayin isteyemiuorsun sanırım. Sonra napavaksin onn için gidiyon ama hep orda kalacn. Seni bilmemde sağlıkta eş durumu olmadan ya da ne bilim il sağlık müdürlüğünden tanıdığım olmadan tayin çokta mümkün olmuyor. Ben iskenderunda yasiyorim . hatayda yanı. Sennbence memleketinde eya da eğer araniz düzeltirse mustafmustafanin memleketinde göreve başla çünkü oda eninde sonunda kendi memleketinde goreve başlar eğer ailesine düşkün biriyse yanı.
Bn bunu norml erkk zannttgm icn iste oyle davrandm.inanki akrep burclri hakknda en ufak bilgim yktu ve hepsinin ayni olcgni da dusunmedm.oncdn bn de yeni yeni sevdgm icn kaale almiodum glba oyzdn ses etmiodum ama oyle bi zamnda gtmk istediki.ona en guvendgm ve tamm bz asla ayrlmyz bni brakmz sevio dedgmde gtti.blki oyzdn byle yaptm ama olmsi grekioms demk byle.onun hatasi bn ona defalrca sevdgmi soyledgmde bn sevmiorm artk deseydi bu drum olmzdi.bn de grursz dglm yani:ama bsyleri duzeltmk istedm.suan tbi ogrendm artk yapnam oyle ama neyse artik.vala allah sabir versin.bence kiymet bilsnler egr bi kiz cekiyosa bunlri gercktn seviyodur.herks ugrasmz cnku.sen nyseki zamaninda cozmussun drumu ama bunlrn bu huyuyla nreye kdr gder muamma.hyrlsi olsn tbi.bu arada dgru diyosun aslnda.ama iste ona yakn olmk istedm.enjnde sonunda memlktne gtmk istydu ztn.ailesine asiri duskun.ztn ayrilk bahanelernden bri de ailesi istemedi diyeydi,ama evliligi kafasina koymstu,ozmna kdr evlenrse bilemycm.kafama takilan tek sey madem bni kaale almio istemiyo rhatsz oluyo.nye engellemiyo.silmiyo.onu da zamanla ogrencm sanirim.insallah sen de hayrlsyla mutlu daimi br evlilk yaparsin sevgilinle canim :)