Yok kız o kadar mesajnatmissin gözünde onu vazgeçilmez birnerkekmis gibi hissettrdin daha fazla yazma bence. Eğer facede seni silmemise facedenn sil, whatsapptanda engelle. Başkasından takip edersin onu eğer çok merk ediyorsan binfake AC facede oradan ekle ama gercekcinbi fake olan unlu resimleri falan koyma faceden bir isim salla o kişinin birkaç resmini al AC. O fakenin orofilnden tskipnedersin. Başkasının telinden whatsapptan takip edersin. Çok merk ediyorsan yani. Ama kendinden her yerden engelletsen illaki oda seni takip ediyordur hic merk etme sen. Senin onu engellediğini görünce içine şüphe dusucek ya biriyle olduğunu düşünecek senn peşine düşecek öğrenebilmek için belki fake adreslerden belki kendisinden. Dine kadar yazan kiz a noldu diyecek. Baktı artik takmiyosun onu engellemissin her yerden , tamamen bitirmissin sana geri döner. Nisanlanmamissa tabi. Gerçi nisan olayında biraz yalan gibi geldi bana. Sırf seni vazgeçirmek için. Onu engelledikyen birkaç gün sonrada kendi faceni dondur iste daha çok şüphelenir kesin hayatında biri var önce beni engelledi yok etti sonrada herhalde sevgilisi istedi diye facesini kapattı diye düşünebilir. Arada AC kapat tabi. Olurda bir türlü mesaj atarsa ona karşı hislerin hala değişmediğini sevginde eksilme olmadgni aciklatsin. Peki niye engellerin derse de beni tamamen gözünde bitirmistin bende birbirimize asla ulasmayalim tamaen hayatindan cikmak icin engelledim dersin.