aynen,bu kadar üzülmeye dertlenmeye değmez.bırak boşver.Numarasını değiştirecek olsa duyurmadanda değiştirir. Niye numara değiştireceğini uluorta senin göreceğini şekilde yazmiski? çokta gözümuzde buyutmeyelim ya şunları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen,bu kadar üzülmeye dertlenmeye değmez.bırak boşver.Numarasını değiştirecek olsa duyurmadanda değiştirir. Niye numara değiştireceğini uluorta senin göreceğini şekilde yazmiski? çokta gözümuzde buyutmeyelim ya şunları.
ben de dedim valla atma diye,dinlemedi:)Ama kaç kez atma dedi ghoul neden attın canım sen ona vqzgeçemediğini hissettiriyosun.
ben de dedim valla atma diye,dinlemedi:)
Numarasını değiştirecek olsa duyurmadanda değiştirir. Niye numara değiştireceğini uluorta senin göreceğini şekilde yazmiski? çokta gözümuzde buyutmeyelim ya şunları.
Ama kaç kez atma dedi ghoul neden attın canım sen ona vqzgeçemediğini hissettiriyosun.
Bana mısın demeden de elinin altındasın neden desin ki bi daha aslaaaa yazmaNumarasini degstrcgni duynca dayanamadm yaa.dedim benden kacio herlde.bska sebep olcgni dusunemiyorum.dedim son bi hatrlatym kendmi.bi de guzl resm koydum gorsun dye ama yok bana misn demedi odun :)
Bana mısın demeden de elinin altındasın neden desin ki bi daha aslaaaa yazma
Gerçekten eziklenmekten hoşlanıyolar bunu bil. Kendine çooook fazla güven öncelikle. Sakın kendini ezdirme. Kapında köpek olur emin ol böyle olursanTmam insallah yazmycm dha.ama yani boyle de olmz ki.nasl bi beyin tasiyo bunlr.kalpleri de yk.insan oldklri da supheli.ama ben yencm onu sozzzz :)
Bana mısın demeden de elinin altındasın neden desin ki bi daha aslaaaa yazma
Gerçekten eziklenmekten hoşlanıyolar bunu bil. Kendine çooook fazla güven öncelikle. Sakın kendini ezdirme. Kapında köpek olur emin ol böyle olursan
Gerçekten eziklenmekten hoşlanıyolar bunu bil. Kendine çooook fazla güven öncelikle. Sakın kendini ezdirme. Kapında köpek olur emin ol böyle olursan
bence de sakın yazma,sakın.bak beni örnek al,aynen devam,bitti gitti.Gerçekten eziklenmekten hoşlanıyolar bunu bil. Kendine çooook fazla güven öncelikle. Sakın kendini ezdirme. Kapında köpek olur emin ol böyle olursan
Sadece onları yapsan yeterPeki baska napmalymm
bence de sakın yazma,sakın.bak beni örnek al,aynen devam,bitti gitti.
Sadece onları yapsan yeter
zor değil sakin:)bırak kendi haline.En zoru bu zaten yaaa :)
zor değil sakin:)bırak kendi haline.
kapmaz merak etme,hem kapılmak istiyorsa sen ne yapabilirsin ki?Baskasi kapmasin onu yaaaa
kapmaz merak etme,hem kapılmak istiyorsa sen ne yapabilirsin ki?
aman yaa sanki bulunmaz hint kumaşı bunlar:)Kapilmk istio da nseki herkse baglanamio.bi de ole bi sorunlari varrr