Aynen canım zaten senin su an ki sessizliğin yuzundennseni engelledi. Benmkide beni engellemişti bi kez. Durup durup ayrılmalar falan yeter be bu ney dedim artik. Kendince tabi snra baktım hicbsiddetli bir bitiş olmadığı kendi tarafından durduk yere bitiği halde beni engellemiş. Dedim başkası var ben mesaj atmayayim diye engelledi hic aramadim tabi o ayrılık sürecinde de hic yazmadım. Bu sessizliği min üzerine beni engellemiş. Niye engellediği merk edip yazayım diye. Ama yine yazmadım.uç dört gün snra engel geri kalkmış yine yazmadimm. Engelli kaldırdığını gördüğüm an zaten bende biraz ulaşılmaz takikdim birkaç gün girmedim whatsappa falan. Girdimde şöyle girdim. Birinden mesaj geldiğinde neti kapatipta whatsappa gidiyordum kişilere cevap verip geri çıkıyordum çıktıktan sonra neti geri aciyordum zaten mesajın kişilere gitmiş oluuordu. Yani vhatsapa girerken neti kapat çıktiktan snra neti AC.öyle yapınca sanki günlerdir girmiyor kimseyle konusmuyormussn gibi oluyor. Benimkide saf ben sanan güveniyorum zaten bana yazdığı zamanlar dışında hic girmiyosn kimseyle konsmuyosn diyodu:)) neyse iste ulaşılmaz takildim o şekilde. Bubsefer baktım gecenin bir yarısı arayıp iste merk ettim hastamisn vs berdesn günlerdir girmiyosn dedi. Hic kindar takilmadim sen beni engelledi vs demedim. İyiyim vs tarzında gayet sıcak konstmm. Birde sarhoş numarası yapıyor. Hani insan sarhoşken daha cesur soyleyemedigi şeylere daha çok cesaret edermiş kendisi soylenisti. İste bende içtim resmen sarhosum hala sana aşığım vs dedi. Ben de sabah hatırlamayacağın şeyleri bence simdi yalandan söyleme dedim. Asil insan sarhoşken daha cesur olur duygularında daha cesaretli dır dedi. İyimis dedim. İste seviyomsn diye sordu evet hala sevgimde eksilme olmadı ama yaptıkların hicbdogru değildi durduk yere bitmesi hayatında başka birin oldgnu dusundruyor dedim. İste ailesnn üzerine hatta ailelerin ilk ve tek bebeği olan yeğeninin üzerine yemn etti kimse yok hayatında diye. İnandim. Sonra birden hadi ordannsen mi beni seviyosun dedi ondan mi günlerce engelledim hic arayıp niye engellerin diye sormadin ayriyken hic mesaj atmadun dedi. Ben de dedim engellediğini gördüm ama rahatsız edilmek istemiyormusshn ki engellemissin bende bu yüzden yazmadım dedim ayriykende zaten yine benimle muhattao olmak isteseydin ayrilmazdin dedim. Durduk yere ayrılan adama ben ne diyim ortada özür dinleyecek bir konu konu yok birşey yok kendi kendine bitirmissin ne diye yalvarim yazım dedim. Ya tamam uzatma iste falan dedi ozledinmi mozledin mi ayağına geri barstik. Yani sırf gündeme gelebilmek için böyle saçma şeyler yapıyorlar. Düşünme ya yani çok düşündüğünü ona belli etme. Kendini vazgeçilmez sabmasin. Öyle durumuna mutluluk mesajları falanda yazmama gerek yok. Hey there im using whatsapp yaz yeterli
çok skta girme. Kendini göz önünde tutmaya çalışma sürekli kendini onun aklına getirmeye çalışma. Bekle bakalım bu erkeklerin hepsi ayni akrebide geri kalanıda. Oesinden iki koş hemen kaçarlar , iki rest çek kopek gibi peşine düşerler.[/QUOTE
DEmek seninki de kendi kendine ayrılık durumlarına geçti?