Akrep koltuğa çıkar mı?

Nemi severlermiş Bursa da nemli herhalde? Ankara'ya dönünce de rahatlayamayacağım bu gidişle.

Evet nemli havası gerçekten. Çok korkunç ya . Ki ben ufacık böcekten bile korkarım :/

yok canım açık bırakırmıyım, bütün pencerelere sineklik taktı eşim, havalandırırken girmesinler diye, çok dikkat ediyorum sürekli ilaçlıyoruz falan ama geliyor yinede....
sizinki yine orman dibi değilmiş, biz tam ormanın içindeyiz...yani evler ormanın içine dağıtılmış, üstelik müstakildeyiz...mutfak balkon kapısı yerler bir, yeni bir yükselti falan yok, o yüzden haşere eksik olmuyor... ön tarafta da bir giriş var, orası da yerle bir yani, gerçi haşereye yüksekte olmak çare değil, ama en azından biraz faydası olurdu...
be çok ödlektim, karıncadan bile çekinen biriydim ama bu eve geleli artık uyuştum heralde haşerelere karşı, eskiden bir böcek görsem çığlık atardım, şimdi çat çut vuruyorum terlikle... tabi hamam böceği örümcek vs gibilerini sadece...diğer çıyan kertenkele falan eşim öldürüyor...
sık sık ilaçlıyoruz....sizde bi ilaç alın atın duvarların köşe diplerine....
biz K-OTRİ diye bi ilaç kullanıyoruz, ziraatçi bir arkadaşım önermişti...o günden sonra çok azaldı....akrep zaten bir defa gördüm bir daha görmedim..inşallah da görmem ayy

Kizlar sadece mesajlari okumamla oturduğum koltukta korkuya kapıldım sağolun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Akrep bu valla koltuga da çıkar yatağa da girer. Iki sene once gardrobumdan tshurtumu aldim uzerime giyicem, içine elimi soktum bi şey battı Ama sanki elektrik carpmis gibi oldu firlattim hemen.sen içinden akrep cikmasin mi ! Şok oldum. Hayatimda ilk kez canlı canlı akrebi o gun gordum. Evde hiç çıkmamıştı daha once. Eve nasil girdigini gectim, gardroba, ordan da tshirtun icine nasıl girmis hala anlamış değilim. Tek tek bütün dolabı bosaltip herşeyi ters yüz etmistim.

Yani zehirli mi zehirsiz mi bilmem de bocek olması yetiyo benim tirsmam için. Seninki banyodaysa ordan çıkmaz kolay kolay nemli yerleri severmis akrep. Sen çişini yapmaya giderken kap bi terlik oyle git

Ne maceralar yaşamışsınız yaa. :) çok korkunç valla. Sen hangi şehirde yaşıyorsun? Deniz kenarı mı nemli mi?

kiz anlattiklarini okuyunca bi sekilde oldum..Allah yardimciniz olsun..gercekten zor haseratla basa cikmak...heleki zararli olanlarla...bi ara benim evimide karincalar basmisti..cok sukur gittiler ama off bu yazilardan sonra...cok zor yaa..aslinda camlara sizinde yaptiginiz gibi sineklik takmak gerek...cok korkunc..insan kendi icin krokuyorda zaten birde bebegin var senin...o daha bilmezki iyiyi zararliyi zararsizi :S
tasinma ihtimaliniz filan yokmu?

tayin istiyoruz ama daha birşey yok
hayırlısıyla bekliyoruz bakalım.. ilk zamanlar çok korkuyordum ağlıyordum falan , ama zamanla insan duuyarsızlaşıyor
zaten kendimden çok çocuğumdan korkuyorum, görür eline alır vs diye ödüm kopuyor...

canim Allah yardimciniz olsun...gercekten akrep filan deyince korkuyorum bende...camlari acarken bile urpericem artik..

Rabbim yavrularimizi korusun canim, ins. en kisa zamanda tayininiz cikarda rahat bir eve kavusursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…