Akrep koltuğa çıkar mı?

akrep duz duvara bile tirmanirda problem ne umarim dusundugum sey degildir:18:
yatağa çıkan gördüm.. muhtemelen koltuğa da çıkar:)

Hadi ya :) nasıl uyuyacağım bu gece. Banyoda akrep gördüm. Arkamı bi döndüm gitmiş. Salonda veya evin başka yerinde görmedim ama o kadar sıcak ki kapı baca açık uyuyoruz. Salona da girmiş olabilir. :18:

Koltuk dediğim kanepe. Öffff eve gitmek istiyorum. Bayram yüzünden başka yerdeyim. Neyse ki son gecemde gördüm. AMa burada bi daha nasıl uyuyacağım bilmiyorum. Çişim de geldi banyoya nasıl gideceğim. Ne lanet bi gece.

Ay kiyamam.. Cok iyi anliyorum seni, benim de akil almaz derecede agir bir bocek fobim var. Hamambocegi bile gorsem evde ya da disarda, 3 secenek var;
1. O an donakalirim, parmagimi bile kipirdatamam, biri gelip beni oyle gorene kadar saatlerce bile ayni pozisyonda kalirim, sonra sabaha kadar aglarim
2. Titremeye baslarim ve gozlerim kararir, dogru durust konusamadan yanimda biri varsa tirnaklarimi geciririm ve derdimi anlatmaya calisirim.
3. Korkudan bayilirim

Sen bir de akrep diyorsun Yerinde olsam uyumam, zaten son geceymis de, al bilgisayari gunes dogana kadar sabret.. Birileri uyandiktan sonra kurtuldun zaten

Uykum da var napıcam bilmiyorum. ((

yatakta gördüm dediğim beni ısırmıştı canım.. için rahatlasın diye söylüyorum beni ısıran ufacık bir akrepti.. 15 gün şiş kolla gezdim korkunç kaşındı.. en kötü ihtimalle bunlar olur.. ufacıklardan ise.. eline koca bir terlik al banyoya git.. zaten korkup kaçar taarruza geçmez.. beni uyurken yakalamıştı..

merak etme turkiyede yasayan 19 cinsin sadece 2 sinin zehri oldurucuymus.

merak etme turkiyede yasayan 19 cinsin sadece 2 sinin zehri oldurucuymus.
Hahahh şaka mısın şu mesajınla resmen uyumama kararı aldım.
Ya bende öyle bi şans var ki yüzlerc kişinin olduğu yerde ayağımı kayaya tek ben çarpıp bir yıl sakat geziyorum. Hep beraber fındık yerken eşek arılı fındığa elimi ben uzatıp şiş kolla iki hafta geziyorum. Binlerce öğrenci ders çalışırken, ders çalışarak boynumu tek ben acillik olacak iki yıl geçmeyecek şekilde sakatlıyorum.

Kendimi mi biliyorsam o akrep gelir beni sokar. :d

ağlamak istiyorum ya.

Hayatımda ilk kez akrep gördüğü için küçük sayılır mı bilmiyorum. Baş parmağım kadar falandı sanırım.

buyuk akrep ozaman hayatimda tam 3 kre resmen akreple burun buruna geldim ama ben cok sansliyim hic sokmak kismet olmadi bana birisi koyde tam yattigim yerin tavaninda sari renkte tavanda ahsap oldugu icin ben hic gormedim kuzenim farketti saolsun resmen yataktan jet hiziyla firladim ya isiklari sondurseydik :18: halim ne olurdu acep resmen yarim tup detani siktik gene olmedi digeride yastigin altindaymis yattim kulagima bi cisirti sesleri geliyo ki kolumda yastigin altinda dusun sonra yastigi degistirmek icin bir cektim allahimmm yemin ederim kocamandi boyle sapsari sonra pana panikten aglama geldi babami aradim geldi o oldurdu saolsun digeride halinin altinda fir diye cikti hizli hizli bana dogru geliyo maymun gibi yerden kalkip tek sicrayista koltuga uzandim akrep burcuyum ama bi turlu sevemedim su hayvancagizi allahtan akrep olmayan bi ulkeye geldimde kabusum sona erdi yoksa turkiyede olsam cekirgenin hesabina donecekti benimkide banyoya gitme mumkunse cik o oadadan cikamiyosanda asla uyuma uyursan bana muhakkak haber et cok sasirmak istiyorum cunku akrepli bi odada nasil uyudun diye

Hayatımda ilk kez akrep gördüğü için küçük sayılır mı bilmiyorum. Baş parmağım kadar falandı sanırım.

canım genelde dişi erkek 2li geziyorlar.. sen uyuma bu gece.. al terliği eline bekle.. ne olur ne olmaz.. kendini tehlikede hissetmezse ısırmaz sakin sakin otur.. gece ışığa çıkan böcekleri yiyor onlar..

Azıcık cesarete ihtiyacım vardı uyumak için sağol. benim gördüğüm siyah. Sarı akrep ilk kez duyuyorum. Yahu bi de ev kaçıncı kat. Sinir oldum ya öffff her şey beni buluyor. Ne vardı görmeseydim. :d

hemde siyah bide yok sen uyuma cok ciddiyim bak cesaretle falan alakasi yok bu isin umarim dogutarafinda degilsindir cunku az once arkadasin o bahsettigi 2 cesit OLDURUCU ZEHIRLI akrebin ikiside dogu tarafinda

canım genelde dişi erkek 2li geziyorlar.. sen uyuma bu gece.. al terliği eline bekle.. ne olur ne olmaz.. kendini tehlikede hissetmezse ısırmaz sakin sakin otur.. gece ışığa çıkan böcekleri yiyor onlar..
Çok sıkıştım mecbur gittim yine banyoya. Yine aynı yerdeydi. Işığı yakınca kApının kasasının altına kaçıyor. Işıktan kaçıyorsa ben de ışık açık uyusam nolur? herkes horuk horul uyuyo ya.

Daha ha kötüsü de var. Bu evdeki kişiler bize geldiğinde bavullarına akrep saklanmış ve bizim eve akrep getirmiş olabilirler mi 😖😖

hemde siyah bide yok sen uyuma cok ciddiyim bak cesaretle falan alakasi yok bu isin umarim dogutarafinda degilsindir cunku az once arkadasin o bahsettigi 2 cesit OLDURUCU ZEHIRLI akrebin ikiside dogu tarafinda
Yok izmitteyim. Ya zehirli olmasa da sokulmak istemiyorum ben bi ay kendime gelemem.

akrep bavulla nakliyesi zor canım ya :)

bi de soruyor:) ışığı hala açmadın mı????? :)

olabilir tabikide akrep heryere girer iyi cesaretliymissin vallahi ben hayatta yapamzdim bence uyandir milleti oldurun sonucta sirf uyuncak diye tehlikeyle kalamaz kimse gecn cocuk yasli alerjileri vardir ne biliyosun bakin bi caresine simdi

Nasi bi ew orasi mustakil bahceli filanmi apartmansa ohaa yani nasi girmis herkesi kaldirsana oldursunler rahat uyu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
3-4 katlı apartman. En üstün bi altındayız. Ayrıca banyoda camda tel var. Bu da demek oluyor ki banyoya kadar benim şuan olduğum erlerden geçip gitti. (
ilk gördüğümde eşimi çağırdım ama kaçtı. Eşim de dedi ki zaten çok hızlı olurlar yakalayamayız. (( ev tam bir gamsızlar ahalisi. Uyandırsam kesin canımı sıkarlar. Bi de ben banyodakşnden korkmuyorum. Banyoda varsa bu kanepenin altında da yok mudur belki derdindeyim. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…