Akrep koltuğa çıkar mı?

Benide akrep sokmustu ama sari olanlardan ayy cok igrencti ya kuyrugunu kaldiriyo bide.. Siyahsa gercektende zehri kuvvetli ya bu gece uyumayin ya da en guzeli birini kaldirinda oldursun sonucta zehirli...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hamam böceğinden nasıl tiksinirim nasıl anlatamam yani akrebi tercih edebilirim o an.. bir gece 3-4 civarı burun buruna geldim evde kimse yok sokakta dayatamam sonuçta üzerine tencere kapadım.. sabah eve ilk gelene bıraktım:) rahat rahat uyudum.. -öldürürken ses çıkarıyor ya daha da tiksiniyorum ondan öldüremem- zaten sıkıntılı idim bu gece bir de kaşınıp duruyorum konunu okudum okuyalı.. gözlerim radar oldu 4 dönüyor:)

Aynen bende surekli kasiniyorum konuyu okudugumdan beri. Sicaktan bacaklarim nemlendi ama tiklendim ya sanki biseyler geziyo :)

Yazdılar mı bilmiyorum ama haşerattan korunmak için dua var :)
Ayrıca gelmezler size , köyde ev aylarca kapalı kaldığı için akrep doluyor karadeniz bölgesi bir de nemli düşün gelmiyorlar .Onlar daha çok korkuyor bizden.

akrep bavulla nakliyesi zor canım ya :)

bi de soruyor:) ışığı hala açmadın mı????? :)
son wc ye gidişimden sonra yani hala orada takıldığını görünce açtım artık ışığı. en azından ışıkta yastığıma falan gelmez diye umuyorum.

olabilir tabikide akrep heryere girer iyi cesaretliymissin vallahi ben hayatta yapamzdim bence uyandir milleti oldurun sonucta sirf uyuncak diye tehlikeyle kalamaz kimse gecn cocuk yasli alerjileri vardir ne biliyosun bakin bi caresine simdi
Ben yapmazdım derken? wc ye mi gitmezdin? Ya burası köy diye geçen bir yer. Bu insanların bahçeleri var. Yani binada akrep görmeyi en çok garipseyecek belki de tek kişi benim. Akrep de kaçıp duruyor kapı kasasının arasına. Benim için akrep başında nöbet tutabilecek bi eşim yok yattı uyuyor. hızlı oluyorlar yakalayamayız dedi. Zaten evde de böcek öldür dediğimde binbir nazla öldürüyor ki bu bi de akrep. Hiç yanaşmaz. Öffff

Ayy pes nasi girmis apartmana yaa sok oldum walla tirstimm seni dusunemiyorum aman dikkat et uyuma nerden girdiki ben hala onun sokundayim cokk dikkat ettt

Esiniz uyur tabi nobet tutan var zaten :)

Aynen bende surekli kasiniyorum konuyu okudugumdan beri. Sicaktan bacaklarim nemlendi ama tiklendim ya sanki biseyler geziyo :)

1 akrep 40 kişiyi uyutmayacak walla bu gece:) kaşınmaktan kızardım walla..

kaçar o öldüremeyiz diye bişey yok.. 2 terlikle saldıracaksın.. ay öldür demek hoş değil ama alıp camdan atabilen var mıdır???

Yok ya öyle değil köy ama evler hep apartman. 2-4 katlı evler. Sürekli yaşıyorlar yani burada. İzmit bi de. Zehirliler Doğu ve güneydoğu demiş viki. :/
hava da acayip nemli. Uyumakla uyumama arasında gidip geliyorum. Bi de bunun sonrası var ben yılda bikaç kez gelip kalıyorum burada. Hadi bugünü atlattım sonra nasıl uyuyacağım bidakinde.
Onlar bizden korkuyor da uyurken yatağa çıkarsa ben kesin çarparım.

Hiç kızma o akrebe ne hikmetle musallat oldu sana bilemezsin
Düşün bakalım yarın nereye gideceksiniz ne yapacaksınız ?
Evden çıkacak mısınız ? Niye uykusuz bırakıyor seni.
Bak biz bu duayı okuruz çaya,çimene gireceğimiz zaman korunma amaçlı
Eûzü bikelimâtillâhi't-tâmmâti min şerri mâ haleka ve zerae ve berae.
Bunu okudun mu hiç bişicik olmaz allahın izniyle.

Son düzenleme:
Hahaha ben de saçımdan bile korkar oldum. Oof of.

Ya kapının arasına giriyor. Gidip resmini çeksem ve bu zehirli değil diyebilecek biri çıksa keşke 😄😄
tutup da camdan atabilecek biri sanmıyorum. Terlikle bile vurmaya çalışmazken.

Canım ben ateistim ya. Ama okudum bak. 😄
yarın valla boş boş oturup, akşama otobüse binip eve döneceğiz.
Gündüz tüm gün uyumama bahane mi oldu dersin.

Canım ben ateistim ya. Ama okudum bak. 😄
yarın valla boş boş oturup, akşama otobüse binip eve döneceğiz.
Gündüz tüm gün uyumama bahane mi oldu dersin.

Bak görüyonmu akrebin hikmetini,ateiste bile dua okuttu
Çıkmak istemiyorsan bahane sana işte bütün gece uyuyamadım akrepten

Bak görüyonmu akrebin hikmetini,ateiste bile dua okuttu
Çıkmak istemiyorsan bahane sana işte bütün gece uyuyamadım akrepten
Aynen yarın sıkıldıkça uyurum artık. Uyuyabilirsem tabi. Gündüz ne değişir ki. ( ooof of. Vurucam kafamı yatıcam sonunda.

zehirli olmasa da uyuyamayacaksın zaten :)

zehirli türün izmitte çıkacağını sanmam ama..

ya bi de resmini çekene kadar vur bi tane..

zehirli olmasa da uyuyamayacaksın zaten :)

zehirli türün izmitte çıkacağını sanmam ama..

ya bi de resmini çekene kadar vur bi tane..
Ben karınca bile öldüremem. Çocukken bi kelebeğin üstüne bardak kapattım diye kabuslarımdan çıkmadı. Karınca örümcek bile öldürmüşlüğüm yoktur. akrep öldürmek?? çok hızlı bi de hayatta yaklaşamam o kadar.

Bi de reklamlarda güneş ilaçlama çıkıyor artık webde arattım diye. kocaman böcek resimle. Sinir oldum.

anne olana kadar sivrisinek öldüremedim ben :) herkes alay ederdi vuramıyordum bi türlü..

ama şimdi mecburen terlikle..

banyonun kapısını kapa kapının altında boşluk varsa havlu vs tıka bas.. başka çare yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…