- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi gadjo dilo
Nemi severlermiş Bursa da nemli herhalde? Ankara'ya dönünce de rahatlayamayacağım bu gidişle.![]()
Evet nemli havası gerçekten. Çok korkunç ya . Ki ben ufacık böcekten bile korkarım :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nemi severlermiş Bursa da nemli herhalde? Ankara'ya dönünce de rahatlayamayacağım bu gidişle.![]()
Kocanın koynuna girip uyuyaydin ya yavrum. Valla ben öyle yapardim :)
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok zormuş işiniz.burası da ormanlık. Karşı taraf körfezi görüyor arkamız komple orman. Neyse ki tam ormanın dibi değil arada evler var. Ankara'ya dönünce rahat bi nefes alacağım. Çıyan kırkayak yılan onlara hiç gelemem of of of.
Ben de en çok gece banyodakinin devamı olmasından korktum. BAnyodaki gelmez de ya kolukların altında da varsa diye. :18: Banyodaki ışık açınca kaçtığından gece ışığı açıp uyudum.
Kapı baca açık mı yayıyorsunuz?
Ne maceralar yaşamışsınız yaa. :) çok korkunç valla. Sen hangi şehirde yaşıyorsun? Deniz kenarı mı nemli mi?Akrep bu valla koltuga da çıkar yatağa da girer. Iki sene once gardrobumdan tshurtumu aldim uzerime giyicem, içine elimi soktum bi şey battı Ama sanki elektrik carpmis gibi oldu firlattim hemen.sen içinden akrep cikmasin mi ! Şok oldum. Hayatimda ilk kez canlı canlı akrebi o gun gordum. Evde hiç çıkmamıştı daha once. Eve nasil girdigini gectim, gardroba, ordan da tshirtun icine nasıl girmis hala anlamış değilim. Tek tek bütün dolabı bosaltip herşeyi ters yüz etmistim.
Yani zehirli mi zehirsiz mi bilmem de bocek olması yetiyo benim tirsmam için. Seninki banyodaysa ordan çıkmaz kolay kolay nemli yerleri severmis akrep. Sen çişini yapmaya giderken kap bi terlik oyle git![]()
bende bir orman beldesinde yaşıyorum ve survivor adasından farksız burası
faresi akrebi kırkayaklısı çıyanı daha neler neler...kertenkele kaynıyor, ilk zamanlar korkudan terliksiz yere basamıyordum, gece yatmadan önce yatak yorgan çarşaf çırpıp da yatıyordum, oğlumu sürekli kontrol ediyordum yatağında falan...mutfak tezgahında akrep görünce dünyam döndü resmen
ağlaya ağlaya bir hal olmuştum, eşim öldürdü hemen ama akrebi bir kez gördüm ya devamı kesin vardır diye korkudan uyku uyuyamadım...
arka balkon tarafında eşime kene yapıştı gece yarısı koştur koştur hastaneye gittik orda çıkardılar keneyi...
ya daha hangisini anlatsam bilemedimbirgün sabah gözümü bi açtım yatakta, perde de kocaman bir kertenkele hemde çok büyüktü köyde yaşayanlar büyük oluyor genelde....
oğlumda perdenin dibinde yatağıallahım delirecektim, hemen çocuğu alıp komşuya kaçtım
eşim gelene kadar eve girmedim eşim gelince öldürdü....
yerde halıda otururken bile birden gözümüze ilişiveriyor bilhassa kırkayak çok var...
hamamböcekleri falan bana karınca gibi masum geliyor artık, akrep yılan olmasa aman razıyım hamamböceğine çıyana![]()
kiz anlattiklarini okuyunca bi sekilde oldum..Allah yardimciniz olsun..gercekten zor haseratla basa cikmak...heleki zararli olanlarla...bi ara benim evimide karincalar basmisti..cok sukur gittiler ama off bu yazilardan sonra...cok zor yaa..aslinda camlara sizinde yaptiginiz gibi sineklik takmak gerek...cok korkunc..insan kendi icin krokuyorda zaten birde bebegin var senin...o daha bilmezki iyiyi zararliyi zararsizi :S
tasinma ihtimaliniz filan yokmu?
tayin istiyoruz ama daha birşey yok
hayırlısıyla bekliyoruz bakalım.. ilk zamanlar çok korkuyordum ağlıyordum falan , ama zamanla insan duuyarsızlaşıyor
zaten kendimden çok çocuğumdan korkuyorum, görür eline alır vs diye ödüm kopuyor...
canim Allah yardimciniz olsun...gercekten akrep filan deyince korkuyorum bende...camlari acarken bile urpericem artik..
Rabbim yavrularimizi korusun canim, ins. en kisa zamanda tayininiz cikarda rahat bir eve kavusursunuz..