- 16 Haziran 2016
- 5.968
- 37.615
-
- Konu Sahibi dertliyizbe
Başak burcu demeye çalışmış. Başak kadını salt akrep erkeğini elde edemez. Doğum haritasına bakmak gerek :)Ne demek istediğini anlamadım üye'ninw kullanmış çünkü
Gercekten . Bende oyle bir arkadawimdada ve cevremde cok oyle ornekler. Ölup bitiyorlar bawaklarYok be yalan üye kendini kandırıyor
Başak burcu demeye çalışmış. Başak kadını salt akrep erkeğini elde edemez. Doğum haritasına bakmak gerek :)
Ben yabancı oldugum için kendi yazışma şeklimizde yazmış oldum ))) o yuzden w bizlerde ş diye kullanilir)))Ne demek istediğini anlamadım üye'ninw kullanmış çünkü
Canım beni de akrepler çekiyor ilgileniyorlar ama başak değilim alakası yok başak olmakla. Bakan arkadaşlar olabilir burada bilmiyorum kendin de açabilirsinElde etmeye gerek yok kendileri mıknatıs gibi yalan dememe gerek yokki .sevgilim yengeç mesela. Onun akrep arkadaşı aramıza girmeye çalışıyor .Daha öncede 4 -5 tane akrep burcundan sevenim dersem az olur harbiden sevgisi ile qına getiren adamlar oldu.Akrekpler belalım her ne kadar ignor edeyim kaçayım kurtulamiyorum.Bende merak ettim bu harita olayini baka bilen arkadaş varmı ?
Ben yabancı oldugum için kendi yazışma şeklimizde yazmış oldum ))) o yuzden w bizlerde ş diye kullanilir)))
Akrep kendini de sokar tehdit bulursa onu herkes başaramaz amaAkrepse sokar(iğnesi bakımından)
Yil burcum ejderha. Marsim kocta venusum aslanda.Varsin yani akreb erkeyinin hasinun hasi olsun. Bana sökermi ?
Ejderha, koç,aslan demiş de hanımefendi. Gülümsetti...Akrep kendini de sokar tehdit bulursa onu herkes başaramaz ama
Son akrep bükücü olarak gülümseyerek okuyorum yorumlarını :)Ejderha, koç,aslan demiş de hanımefendi. Gülümsetti...
Ayrıca evet kendimize ettiğimizi kimse etmez ,edemez
Bir başak kadını taklidi yapın ))) Ya bilemiyorum bu burc konuları ne kadar ciddi ola bilir ama gercekten başak burcunda olan bir kız biliyordum dersinden ölen adamların çoğu akrep erkegiydi. Ne yapiyodu bilmiyorum ama adamlar mum gibi oluyordu o kizin yanınsa öl desen oleceklerdi .Hep ona yaranmaga çalışıyorlardı . İnsanı çıldırtanda hiç kızın umurundalarmıydı ? Hiç yanı .
Ama önunde kukla gibi oynuyorlardı resmen
Aynen ole☺akrep = cinsellik
Ihtirasli ol gerisi gelir