-
- Konu Sahibi dertliyizbe
Ya yorumlari okuyup çok gülüyorum ya .Ne eziyyetmiş sizinkide kardeşim)) bir az esnek olun kadınsı olun olur biter bu kadar planlar projeler çizmeniz gerekmez . Kendisi ölür bitir her dediginizi yapmak için))
Esneklikten kasıt ? Örnekleme mevcut mudur ?bir az esnek olun kadınsı olun
Yani monoton bir kasın olmayın esnek karakterli kadınlar hep başarır genel olarak.Yanı erkegin burcun ne olursa olsun . Mesela kapeislerine aldırmayın .Bir örnet söğleye bilirim. Dikkat etmişsinizdir .Bir bebek düşünün bir şeyi yere atar kaldırırsan yine atar kaldırırsan yone atar .Senin limitinin nerede bittigini denemek ister. Bazı erkekler kaprizinin geçdiyi yerde daha fazlasını yapar . Esnek kadınlar durumu nasıl manupule edeceğini bilirEsneklikten kasıt ? Örnekleme mevcut mudur ?
Sizdeki akrep erkekleri de hakaret ve küfür ediyormu en ufak şeyde?
Ne oldukiZor seven ben bugün itibari ile el insaf dedim
Daha pess demedim ama .Kendim de bir akrep'im lakin böyle savunmasiz kalabileceğim aklima gelmezdi
her şeyde kendini haklı gören, ipleri durmadan elinde tutmak isteyen, sinirli tavırda bulunan akrep erkeğiyle nasıl başa çıkılır? inada binmesi ve geri çekilmesinde mesaj atmamasında kendini geri çekmesinde neler yapılır lütfen tavsiye verebilir misiniz?
Evet asıl ve doğru özet sizinki.ama bunun için bir kaç sene içinde anca öğreniyorsun. Karşındakini takmamak ve asla geri atmamak lazım. Tüm erkeklerde geçerli. Ama işte artık laf anlatmaktan bıktığın noktada hanımfendinin dediği gibi anca oluyorsunYani monoton bir kasın olmayın esnek karakterli kadınlar hep başarır genel olarak.Yanı erkegin burcun ne olursa olsun . Mesela kapeislerine aldırmayın .Bir örnet söğleye bilirim. Dikkat etmişsinizdir .Bir bebek düşünün bir şeyi yere atar kaldırırsan yine atar kaldırırsan yone atar .Senin limitinin nerede bittigini denemek ister. Bazı erkekler kaprizinin geçdiyi yerde daha fazlasını yapar . Esnek kadınlar durumu nasıl manupule edeceğini bilir
Bir konu hakkindaki "neyse "kelimemi trip algiladi .kendi yapınca iyi biz söyleyince tripNe olduki