Akrep burcu erkeği ?

Mayisgelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
1.047
665
Akrep burcu erkeğini nasıl tanımlarsınız.eşiniz,kardeşiniz ya da çevrenizde var mı tanıyan? Gerçekten tanıyanlar yazarsa sevinirim.kocamı tanımaya çalışıyorumda

Vallahi arkadaşım akrepti. Bir kere değişik bir havaları oluyor. Kıskanç oluyorlar genellikle. Bir de kinci oluyorlar ve inatçı oluyorlar fakat ilginç bir biçimde empati yetenekleri çok kuvvetli. İnsanların hislerini çok rahat kavrıyorlar Arkadaş olarak oldukça iyiler kesinlikle korumacı bir tavırları var. Ha bir de yalan söylemeyin yemezler

Birebir aynısı

Evet bunlar bildigim şeyler bilmediklerimde vardır illaki degil mi
Onlar illa ki burcun özelliği olmaz.
Hep diyorum doğum haritası da önemli.
Ben astrolojiye çok meraklıyım ama kusura bakmayın konunuz biraz anlamsız geldi.
7/24 adamı gören sizsiniz sonuçta bizden daha iyi tanırsınız.
Hayatıma akrep erkekleri girdi diyelim kocanızla aynı özellikleri taşıma zorunlulukları yok ki. İnternette milyon tane yorum var zaten :) evet doğum haritasından dolayı aynı özelliği göstermeyebilir de böyle bir durum da var.

Sessiz sakin görünürler ama feci kin Tutarlar. Sonra mesela bir yere davet edildiniz diyelim akrep koca kişisi "tabi ki geliriz der" pek hevesli görünür sonra yan çizer. Daha sonra ne olur biliyor musun? Davet eden taraf seni suçlar seninde içinden akrep koca kişinin ümüğünü sıkmak gelir. Benim eşim ve tanıdığım bir kaç akrep erkeği böyle

Ben boşanma aşamasındayim. Benim boşanmaya çalıştığım yaratik da akrep burcu. Ama akrep erkeğinin 2 türü var. Benim ki kinci paragöz bir de bencildi. Ama daha önce reddettigim bir akrep vardi ki bambaskaydi.

Dogum haritası ne oluyor ilk defa duydum.baktırabilir miyim.yıldız name gibi birşey mi?

Dogum haritası ne oluyor ilk defa duydum.baktırabilir miyim.yıldız name gibi birşey mi?
Yıldızname gibi değil internetten bakabilirsiniz tabii ki de. Ücretsiz doğum haritası yazıp kocanızın doğum gününü, saatini ve doğduğu yeri girin. Daha sonra verilere göre yorumları okumanız lazım :)

Böyle deseler ki “düşmelere doyamadıgın dipsiz kuyun kim veya hangi burc” deseler akrep derim.

Kaçıyorum falan, duydugumda yok oluyorum falan ama yok böyle bi yeniliyorum mıknatıs gibi çekiyor.
Akrepte ve kova da cektigimi hiçbir seyde çekmedim yani.
Çok seksüellerdir ve aynı zamanda kinleri ve kıskançlıkları çok ünlüdür.

Akrep burcu erkeğini nasıl tanımlarsınız.eşiniz,kardeşiniz ya da çevrenizde var mı tanıyan? Gerçekten tanıyanlar yazarsa sevinirim.kocamı tanımaya çalışıyorumda
akrep burcundan nefret ediyorum sapık pislikler arkana bakmadan kac yılan gibi bisey 12 yıllık akreple evli birisi yazıyor bunu

ayrıca sekse felaket düskün hic cekilmez valla akrep burcu benimki hic kıskan degil konya ovası gibi geniş masallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…