- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
-
- Konu Sahibi Mayisgelini
Birebir aynısıVallahi arkadaşım akrepti. Bir kere değişik bir havaları oluyor. Kıskanç oluyorlar genellikle. Bir de kinci oluyorlar ve inatçı oluyorlar fakat ilginç bir biçimde empati yetenekleri çok kuvvetli. İnsanların hislerini çok rahat kavrıyorlarArkadaş olarak oldukça iyiler kesinlikle korumacı bir tavırları var. Ha bir de yalan söylemeyin yemezler
kocamı tanımaya çalışıyorumda
Birebir aynısı
Evet bunlar bildigim şeyler bilmediklerimde vardır illaki degil miO zaman kocanızı tanımışsınız
Onlar illa ki burcun özelliği olmaz.Evet bunlar bildigim şeyler bilmediklerimde vardır illaki degil mi
Dogum haritası ne oluyor ilk defa duydum.baktırabilir miyim.yıldız name gibi birşey mi?Onlar illa ki burcun özelliği olmaz.
Hep diyorum doğum haritası da önemli.
Ben astrolojiye çok meraklıyım ama kusura bakmayın konunuz biraz anlamsız geldi.
7/24 adamı gören sizsiniz sonuçta bizden daha iyi tanırsınız.
Hayatıma akrep erkekleri girdi diyelim kocanızla aynı özellikleri taşıma zorunlulukları yok ki. İnternette milyon tane yorum var zaten :) evet doğum haritasından dolayı aynı özelliği göstermeyebilir de böyle bir durum da var.
Yıldızname gibi değil internetten bakabilirsiniz tabii ki de. Ücretsiz doğum haritası yazıp kocanızın doğum gününü, saatini ve doğduğu yeri girin. Daha sonra verilere göre yorumları okumanız lazım :)Dogum haritası ne oluyor ilk defa duydum.baktırabilir miyim.yıldız name gibi birşey mi?
Ayu çok teşekkür ederimmYıldızname gibi değil internetten bakabilirsiniz tabii ki de. Ücretsiz doğum haritası yazıp kocanızın doğum gününü, saatini ve doğduğu yeri girin. Daha sonra verilere göre yorumları okumanız lazım :)
akrep burcundan nefret ediyorum sapık pislikler arkana bakmadan kac yılan gibi bisey 12 yıllık akreple evli birisi yazıyor bunuAkrep burcu erkeğini nasıl tanımlarsınız.eşiniz,kardeşiniz ya da çevrenizde var mı tanıyan? Gerçekten tanıyanlar yazarsa sevinirim.kocamı tanımaya çalışıyorumda