- 19 Ocak 2017
- 6.972
- 20.231
- 37
- Konu Sahibi Mayisgelini
Akrep burcu erkeğini eş yapabildiyseniz tanımanıza gerek yok en büyük sınavı atlatmışsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem sapık diyip hem 12 yıl evli kalmakakrep burcundan nefret ediyorum sapık pislikler arkana bakmadan kac yılan gibi bisey 12 yıllık akreple evli birisi yazıyor bunu
Kocam akrep. Evlilikte en belirgin özelliği cinsel düşkünlüğü. Eş olarak ilgilidir ama kendi gösterdiğinin 10 bin katı da ilgi bekler. Dostluk zor kurar çünkü herkese kuşkucu bakar ama kendi menfaati daima üsttedir. Öyle kimse için bırak canınj vermeyi kendinş zora bile sokamaz.Akrep burcu erkeğini nasıl tanımlarsınız.eşiniz,kardeşiniz ya da çevrenizde var mı tanıyan? Gerçekten tanıyanlar yazarsa sevinirim.kocamı tanımaya çalışıyorumda
Eşim Akrep yükseleni KovaAkrep burcu erkeğini nasıl tanımlarsınız.eşiniz,kardeşiniz ya da çevrenizde var mı tanıyan? Gerçekten tanıyanlar yazarsa sevinirim.kocamı tanımaya çalışıyorumda
Evli misiniz? Genel olarak milyonlarca insan eşimi evlendikten sonra tanıdım der.evlendikten önceki haliyle sonraki hali bir diyen hiç görmedimde.Belki siz öylesinizdir.Kocasını buradaki burç yorumlarindan tanimak ? Gerçekten ne evlilikler var ülkede şuraya takılmaya başlayınca şok oldum.
Sizin sorununuz zaten konularınıza göre eşinizin akrep burcu olmasi değil. Yani burçla çok alakasız görünüyor yasadiginiz durumlar.
Birazda işin esprisi var tabi ama evlendikten sonra insanların cidden çok değişik özelliklerini görüyorsunuz.Bu durum normal olamaz acaba burçlar gerçek mi diye merak ettim Belki benimde eşime gelen degişik özelliklerim vardır ama zor bi müesseseHer konuyu okudum da ,kocasını burdaki yorumlara göre tanıyacak olanı ilk kez gördüm.
Evet aynı evin içine girince değişen eşlerden bahsediyorumKocamı tanımaya çalışıyorum derken
Sanırım ömür boyu tam olarak tanıyamıcam her gün yeni birşey ögreniyorum sayesindeSizce de biraz acele etmiyor musunuz? Zamanı gelince tanırsınız elbet
Gerçektem 10 kat ilgi bana cok degişik geliyor.Ailemde ne babamdan ne abimden trip atam küsen görmedim.ama eşim sürekli pohpohlanmak şimartılmak istiyor.ben trip atsam o bana on kat trip atıyorKocam akrep. Evlilikte en belirgin özelliği cinsel düşkünlüğü. Eş olarak ilgilidir ama kendi gösterdiğinin 10 bin katı da ilgi bekler. Dostluk zor kurar çünkü herkese kuşkucu bakar ama kendi menfaati daima üsttedir. Öyle kimse için bırak canınj vermeyi kendinş zora bile sokamaz.
Birazda işin esprisi var tabi ama evlendikten sonra insanların cidden çok değişik özelliklerini görüyorsunuz.Bu durum normal olamaz acaba burçlar gerçek mi diye merak ettim Belki benimde eşime gelen degişik özelliklerim vardır ama zor bi müessese