Akrep burcu erkeği ?

Babam akrep. Kin tutar, inatçıdır, hep o bilir her şeyi ama bu sanıyorum hem erkek olmasından hem de baba olmasından kaynaklı. İçten içe duygusaldır, aşırı düşüncelidir hatta ama belli etmez. Duygusallığını dışarı yansıtmaz.

Kocasını buradaki burç yorumlarindan tanimak ? Gerçekten ne evlilikler var ülkede şuraya takılmaya başlayınca şok oldum.
Sizin sorununuz zaten konularınıza göre eşinizin akrep burcu olmasi değil. Yani burçla çok alakasız görünüyor yasadiginiz durumlar.

Akrep burcu erkeğini nasıl tanımlarsınız.eşiniz,kardeşiniz ya da çevrenizde var mı tanıyan? Gerçekten tanıyanlar yazarsa sevinirim.kocamı tanımaya çalışıyorumda 😂
Kocam akrep. Evlilikte en belirgin özelliği cinsel düşkünlüğü. Eş olarak ilgilidir ama kendi gösterdiğinin 10 bin katı da ilgi bekler. Dostluk zor kurar çünkü herkese kuşkucu bakar ama kendi menfaati daima üsttedir. Öyle kimse için bırak canınj vermeyi kendinş zora bile sokamaz.

Ağabey olarak zor. Şimdi artık iyiyiz. Ama çocuk ve ergenlik dönemimde çok çektim her ikisinden de. Bu arada iki taneler🦞🦞

Akrep burcu erkeğini nasıl tanımlarsınız.eşiniz,kardeşiniz ya da çevrenizde var mı tanıyan? Gerçekten tanıyanlar yazarsa sevinirim.kocamı tanımaya çalışıyorumda 😂
Eşim Akrep yükseleni Kova
-Sevdiği insana çok düşkün
-Sadık
-Fedakar,cömert,cesur,yardımsever
-Takıntılı
-Ailesine düşkün
-Alttan alan, yapıcı
-Kızdığında üzüldüğünde içine kapanan
-Sakin
-Merhametli
-Planlı
-Eğer kıskanmasına olanak sağlarsanız kıskanç fakat benim eşimde bu duruma hiç rastlamadım beni hiç sıkmaz
Aklıma ilk bunlar geldi eşimden çok memnunum, sağ kolum kendisi :KK68:

Kocasını buradaki burç yorumlarindan tanimak ? Gerçekten ne evlilikler var ülkede şuraya takılmaya başlayınca şok oldum.
Sizin sorununuz zaten konularınıza göre eşinizin akrep burcu olmasi değil. Yani burçla çok alakasız görünüyor yasadiginiz durumlar.
Evli misiniz? Genel olarak milyonlarca insan eşimi evlendikten sonra tanıdım der.evlendikten önceki haliyle sonraki hali bir diyen hiç görmedimde.Belki siz öylesinizdir.

Her konuyu okudum da ,kocasını burdaki yorumlara göre tanıyacak olanı ilk kez gördüm.😂😂😂😂
Birazda işin esprisi var tabi ama evlendikten sonra insanların cidden çok değişik özelliklerini görüyorsunuz.Bu durum normal olamaz acaba burçlar gerçek mi diye merak ettim 😂 Belki benimde eşime gelen degişik özelliklerim vardır ama zor bi müessese 🤦🏻‍♀️😂

Kocam akrep. Evlilikte en belirgin özelliği cinsel düşkünlüğü. Eş olarak ilgilidir ama kendi gösterdiğinin 10 bin katı da ilgi bekler. Dostluk zor kurar çünkü herkese kuşkucu bakar ama kendi menfaati daima üsttedir. Öyle kimse için bırak canınj vermeyi kendinş zora bile sokamaz.
Gerçektem 10 kat ilgi bana cok degişik geliyor.Ailemde ne babamdan ne abimden trip atam küsen görmedim.ama eşim sürekli pohpohlanmak şimartılmak istiyor.ben trip atsam o bana on kat trip atıyor

Birazda işin esprisi var tabi ama evlendikten sonra insanların cidden çok değişik özelliklerini görüyorsunuz.Bu durum normal olamaz acaba burçlar gerçek mi diye merak ettim 😂 Belki benimde eşime gelen degişik özelliklerim vardır ama zor bi müessese 🤦🏻‍♀️😂

Evlilik her türlü sürprize açık .Zira eşlere sorsak bizim nelerimizi sayar 😂

X