- 7 Aralık 2018
- 6.824
- 17.733
- 248
- 28
Aynen öyle.Bu söylediğime çok karşı çıkan olacak, ben de zamanında benden büyük çocukları olan Bi ablaya karşı çıkmıştım ama bana çocuğun büyüdükçe anlayacaksın demişti vurana vuracak çocuk arkadaş yoksa çok eziliyor. Ben zamanla böyle öğretmek zorunda kaldım kavgayı asla başlatan olma ama sana vurana vur, sana hakaret edene sen de hakaret et. Bunun da istisnası var senden güçsüz küçük olana vurma kollarını tut uyar diye. Malesef çok naif çocuk yetiştirmek mümkün değil nerde napması gerektiğini bilmeli kendini savunabilmeli. O zaman Bi kere vuruyorlar dayağı yiyince Bi daha cesaret edemiyorlar.
Ha böyle işlerlerle uğraşmak istemiyorlarsa çevreleri de ona göre elit tabaka olacak. Robert kolejinde falan okumuyorsan bu kadar nahifliğin manası yok. Valla ben ilkokulu berbat bir mahallede okudum buradaki velilerin, öğretmenlerin sınıfta sesini bile yükseltmesine kızmalarına hayret ediyorum o yüzden. Bu tür orta-alt sınıf okullarda otorite kurmazsan, aman yavrum aman çocuğum dersen o sınıfta ders namına bir şey işleyemezsin. Çinçin'e taşınıp mahallede kitap okuma kulübü kurmaya benziyor bazı yorumlar.