tam bilmiyorum ama eşinin söylediklerine göre son bir haftadır sürekli intihara kalkışmış. önce pirizlere elini sokmuş olmamış. kendini asamış ip kopmuş. en sonda dün sabah 11 yaşındaki kızının gözü önünde balkondan atlamış. herkes bana bakıyo bir yere çıkamıyom diyomuş. odaya kendini kapatıp konuşuyomuş kendi kendine. eşine sürekli bana bişey olursa sana emanet çocuklar diyomuş. yazık eşi 1 haftadır işe gitmeyip başını beklemiş kendine bişey yapacak diye. cumartesi akşamıda sabaha kadar oturmuşlar seni çok seviyorum demiş eşine. sabah 9 gibi eşine sen uyumadın git yat biraz demiş eşide yazık gece ikna ettim bişey yapmaz kenine diye yatmış. sonra o kalkmış namaz kılmış. balkona çıkmış kızıda peşinde biranda anlamış aşağıya. büyük kızı 11 yaşında ,oğlu 4 bebekte 2 aylık daha. oğlan ogün anneannesinde kalmış. dün eve gelince annem ne zaman gellecek diye soruyomuş dayanamadım. gidemedim evine. annem şuan orda az önce konuştuk. morgta yıkamışlar. yazık boynu ayakları bacakları hep kırılmış. kafasında mosmor izler varmış. şu aralar mezarlıktalar. dedim ya duramıyorum ağlamaktan . yazık bebek annesini emiyomuş. şimdi mama vermişler uyuyomuş.
kızlar haberlerde de duymuşunuzdur aksarayda 5. katlayan atlayan kadını. dayımın gelini olur. 3 tane çocuk kaldı. biri daha 2 aylık. ağlamaktan duramıyorum
allah sabır versin çok üzüldüm. haberlere baktığım yok bikaç gündür. 2 aylık bebeğini bırakıp gidecek kadar ne yaşadı acaba.. Allah yardımcısı olsun geride kalanların.başınız sağ olsuntam bilmiyorum ama eşinin söylediklerine göre son bir haftadır sürekli intihara kalkışmış. önce pirizlere elini sokmuş olmamış. kendini asamış ip kopmuş. en sonda dün sabah 11 yaşındaki kızının gözü önünde balkondan atlamış. herkes bana bakıyo bir yere çıkamıyom diyomuş. odaya kendini kapatıp konuşuyomuş kendi kendine. eşine sürekli bana bişey olursa sana emanet çocuklar diyomuş. yazık eşi 1 haftadır işe gitmeyip başını beklemiş kendine bişey yapacak diye. cumartesi akşamıda sabaha kadar oturmuşlar seni çok seviyorum demiş eşine. sabah 9 gibi eşine sen uyumadın git yat biraz demiş eşide yazık gece ikna ettim bişey yapmaz kenine diye yatmış. sonra o kalkmış namaz kılmış. balkona çıkmış kızıda peşinde biranda anlamış aşağıya. büyük kızı 11 yaşında ,oğlu 4 bebekte 2 aylık daha. oğlan ogün anneannesinde kalmış. dün eve gelince annem ne zaman gellecek diye soruyomuş dayanamadım. gidemedim evine. annem şuan orda az önce konuştuk. morgta yıkamışlar. yazık boynu ayakları bacakları hep kırılmış. kafasında mosmor izler varmış. şu aralar mezarlıktalar. dedim ya duramıyorum ağlamaktan . yazık bebek annesini emiyomuş. şimdi mama vermişler uyuyomuş.
Allah rahmet eylesin,sizlere de sabır versin arkadaşım.
Kadıncağız lohusalık sendromundan dolayı intihar etmiş olabilir mi?
Herkes bana bakacak demesi,bebeği istememesi vs bunu gösteriyor sanki.
Çok zor çok Allah eşine ve evlatlarına yardım eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?