akrabam intihar etti ağlamaktan duramıyorum

marda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
184
1
118
Aksaray
kızlar haberlerde de duymuşunuzdur aksarayda 5. katlayan atlayan kadını. dayımın gelini olur. 3 tane çocuk kaldı. biri daha 2 aylık. ağlamaktan duramıyorum

tam bilmiyorum ama eşinin söylediklerine göre son bir haftadır sürekli intihara kalkışmış. önce pirizlere elini sokmuş olmamış. kendini asamış ip kopmuş. en sonda dün sabah 11 yaşındaki kızının gözü önünde balkondan atlamış. herkes bana bakıyo bir yere çıkamıyom diyomuş. odaya kendini kapatıp konuşuyomuş kendi kendine. eşine sürekli bana bişey olursa sana emanet çocuklar diyomuş. yazık eşi 1 haftadır işe gitmeyip başını beklemiş kendine bişey yapacak diye. cumartesi akşamıda sabaha kadar oturmuşlar seni çok seviyorum demiş eşine. sabah 9 gibi eşine sen uyumadın git yat biraz demiş eşide yazık gece ikna ettim bişey yapmaz kenine diye yatmış. sonra o kalkmış namaz kılmış. balkona çıkmış kızıda peşinde biranda anlamış aşağıya. büyük kızı 11 yaşında ,oğlu 4 bebekte 2 aylık daha. oğlan ogün anneannesinde kalmış. dün eve gelince annem ne zaman gellecek diye soruyomuş dayanamadım. gidemedim evine. annem şuan orda az önce konuştuk. morgta yıkamışlar. yazık boynu ayakları bacakları hep kırılmış. kafasında mosmor izler varmış. şu aralar mezarlıktalar. dedim ya duramıyorum ağlamaktan . yazık bebek annesini emiyomuş. şimdi mama vermişler uyuyomuş.

Anlamadım ben herkes bana bakıyor biryere çıkamıyorum diyormuş akrabanız bu nedemek?Nolmuş bir sorunumu varmış?

3. çocuğu hiç istemiş. günah diye aldıramamışta. ne olduysa hamilelikten sonra olmuş. sanırım şizofren olmuş. çünkü bütün belirteler onu gösteriyo

tam bilmiyorum ama eşinin söylediklerine göre son bir haftadır sürekli intihara kalkışmış. önce pirizlere elini sokmuş olmamış. kendini asamış ip kopmuş. en sonda dün sabah 11 yaşındaki kızının gözü önünde balkondan atlamış. herkes bana bakıyo bir yere çıkamıyom diyomuş. odaya kendini kapatıp konuşuyomuş kendi kendine. eşine sürekli bana bişey olursa sana emanet çocuklar diyomuş. yazık eşi 1 haftadır işe gitmeyip başını beklemiş kendine bişey yapacak diye. cumartesi akşamıda sabaha kadar oturmuşlar seni çok seviyorum demiş eşine. sabah 9 gibi eşine sen uyumadın git yat biraz demiş eşide yazık gece ikna ettim bişey yapmaz kenine diye yatmış. sonra o kalkmış namaz kılmış. balkona çıkmış kızıda peşinde biranda anlamış aşağıya. büyük kızı 11 yaşında ,oğlu 4 bebekte 2 aylık daha. oğlan ogün anneannesinde kalmış. dün eve gelince annem ne zaman gellecek diye soruyomuş dayanamadım. gidemedim evine. annem şuan orda az önce konuştuk. morgta yıkamışlar. yazık boynu ayakları bacakları hep kırılmış. kafasında mosmor izler varmış. şu aralar mezarlıktalar. dedim ya duramıyorum ağlamaktan . yazık bebek annesini emiyomuş. şimdi mama vermişler uyuyomuş.

offff bu ne ya? kadına mı üzüleyim çocuklara mı bilmedim :(

Allah affetsin :(

kızlar haberlerde de duymuşunuzdur aksarayda 5. katlayan atlayan kadını. dayımın gelini olur. 3 tane çocuk kaldı. biri daha 2 aylık. ağlamaktan duramıyorum

allah sabır versin çok üzüldüm. haberlere baktığım yok bikaç gündür. 2 aylık bebeğini bırakıp gidecek kadar ne yaşadı acaba.. Allah yardımcısı olsun geride kalanların.başınız sağ olsun

daha 82 doğumlu 31 yaşındaydı. eşi kaç kere doktora götürmek istemiş. gitmem herkes duyar kimsenin yüzüne bakamam diyomuş. dayanamıyorum ölmek istiyorum diyomuş. atlarken gören kızı keşke görmeseydim gözümün önünden gitmiyo diye ağlıyomuş. içim yanıyo çocuklara

eşinıye bı doktora götürmemiş başını beklemekten daha ıyı bı çözumdü bu

yazık çocuklara annesız yaşamak çok zor

her zaman kı gıbı olan çocuklara olmuş..

11 yaşında olan kızı bunu hıç bır zaman unutamaz...
Kolay değıl anneyı balkondan atlarken görmek ölümünü ızlemek.

offf boyle seyleri duyunca tuylerim diken diken oluyo:50:yazik cocuklara:50::50:bizim de bi tanidik daha 16 yasinda genc kiz balkondan atlayip intihar etmisdi hem de 8 kattan

Allah rahmet eylesin,sizlere de sabır versin arkadaşım.
Kadıncağız lohusalık sendromundan dolayı intihar etmiş olabilir mi?
Herkes bana bakacak demesi,bebeği istememesi vs bunu gösteriyor sanki.
Çok zor çok Allah eşine ve evlatlarına yardım eylesin:(

Allah rahmet eylesin,sizlere de sabır versin arkadaşım.
Kadıncağız lohusalık sendromundan dolayı intihar etmiş olabilir mi?
Herkes bana bakacak demesi,bebeği istememesi vs bunu gösteriyor sanki.
Çok zor çok Allah eşine ve evlatlarına yardım eylesin:(

Bende sizin gibi dusunuyorum..
Lohusalik bunalimi sanirim..
Allah sabirlar versin esine ve cocuklarina yardimcilari olsun dilerim..
Basiniz sagolsun..

5. KATTAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ,GazeteA24

Çocuklarıyla vs herhangi bi bilgi içermiyor..Üstün körü haber yapılmış,ama ateş düştüğü yeri yakar derler ya..
Okuyanın içi yanıyor,o 3 çocuğu düşünemiyorum..
Hele 2 aylık bebek,emme üçgüdüsü geldiğinde,annesi yok:(
Yeni anne olan biri olarak parçalandım...

Bu kadar acı bi haberi kısacık bir internet sayfasında paylaşmışlar,işte hayat bu kadar acı!

Son düzenleme:
Allah günahlarını affetsin demekten başka birşey düşmüyor bizlere :26:
Sana da sabır versin...

Basınız sagolsun :(

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

uff çok üzücü çocukları düşündüm de
Allah yardımcıları olsun sabırlar versin
başınız sağolsun...

Son düzenleme:
Back