Akrabalar

mucizeolacak

dünyayı durduran şarkı
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
87
37
88
Arkadaşlar selam .Sizin görüşlerinize ihtiyacım var .Akrabalarıyla sorun yaşayanlar nasıl çözüyorsunuz ???
2 tane halam var birbirlerine yakın oturuyorlar yıllardır hep birbirlerini attılar küstü barıştılar biz arada gidiyoruz aynı şehirde değiliz .Bir araya gelince ortam şu kim laf attı kim cevap verdi alttan alttan sürekli gergin.
Büyük olan Halamla çok uzağım ayda yılda bir ,ben küçük olan halamla yakın olduğumu düşünürdümAma büyüğün de çocukları bize yaşça yakın . Geçenlerde beni aradı çocuklarından biri bana iğneleyici bşyler söyledi ben de o kadar taktım ki salak gibi diğerine anlattım .Sonra bi kaç gün geçti büyük olanla konuştum ve bana telefonda küçük halamın benim hakkımda konuştugunu söyledi hatta söylediği şey de o kadar saçma ki gerçekten o söylemese bilemez . Sizce ne yapmalıyım arayıp söyledin mi desem cevabı biliyorum söylemiş söylediği şey aslında çok önemsiz ben diğer haLamlar hakkında bi Tedirginlik yaşadım o ama nezaket olarak söylenmez .

Kopamıyorum sürekli ailede bi yerdeler tarzları arkadan konuşup yüze gülmek , o da yapabileceğim bŞy değil .Küçük halama da o kadar destek oldum samimi gördüm en ufak bşy de beni diğerlerine atmış kendince

Küçük olan halam yIllar önce de başka bi saçmalık yapmıştı affettim o zaman küçükken bende çok emeği var diye .Ama şu an ne yapsam bilemiyorum

En temizi hepsinden uzakta kalmak aralarina girmek onlar kardes birbirlerine atarlar geri yuzyuze bakarlar

4tane halam var aynı sehirdeyiz ama düğünde bayramda anca görüyorum çokta görüşmek istemiyorum zaten,sizinde sorununuz var sizde biraz görüşmeye ara verin yada merhaba merhaba takilin

Mesafe koy kimsenin kimse hakkında konuşmasına izin verme "hala aranızda ki problemle ilgilenmiyorum bana sorma yahut anlatma" ikisine de bu tutumda bulunursan rahat olursun..
Kuzenin arıyor senin için şunu şunu dediler diyeceği an lafını böl "kim ne derse desin ilgilenmiyorum bu tür şeyler anlatma bana" de geç.

aynen bundan sonra ne dinlerim ne sorarım .Bugün kırıldığım konuyu sordum sonra başka bi sürü şey duydum anladım ki bitmeyecekler

Bugün konuşurken var olmayan bir sürü dedikodu duydum o kadar farklı ki sanki psikolojik bşy bu var olmayan bi sürü şey konuşmuşlar benim haberim bile olmamış .Yaşamış olanınız vardır ben bu süreçte sürekli çalıştım kimseyle alakam dahi olmadı pek

Hakkımda sürekli böyle konuşmalarını

umarım benim onlarla bi sorunun yok laf çıkarmam etmem artık altında başka şeyler arıyorum
Ya arama aradıkça taktikca merak edecek ve konuşacak sende dahil olacaksın dedikoduya ...
Hayat senin seçimler ve sonucları da senin önerimi sundum geri kalan sende

Kızlar yazmıştım daha önce yine aynı akrabalar ben mesafe koydum ama telefonumda sosyal medyamda ekliler bugün tesadüfen baktım biri beni hikayeden engellemiş diğeri instada ekli olmadığı halde engellemiş özellikle bakmadım aile olunca farkediliuo .Onlardan artık beklentim yok ama beni negatif etkiliyorlar onlara yetişemem ben uğraşamam silmek istiyorum ama silince de ben suçlu olcam onlar bunu yapınca suçlu değil ben suçlu olurum . Onlar gibi uğraşmak istemiyorum emin olduğum şu negatifler hep onları sileyim mi sizce kızlar önemsemekti nasıl başarıyorsunuz

Kuzenim hastalıklı bi şekilde kıskanç ve iyi niyetli olduğundan emin değilim halam da bi kere onu savunmak için yalan söyledi mesafe koydum o zamandan beri halanimı da aile büyüğü sayılır die öyle merhaba merhaba

Aile ortamı olunca iyilikleri de var ama kötülükleri de dedikoduları hepsinden çok bu da diğerlerini yok ediyo . Benzer şeyleri üst üste yaşayınca farkettim ki hep eleştirel negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…