- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.813
- 123
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Haklısın galiba.Ben dediklerini yaptırmak için şiddet gösterdiklerini düşünüyordum.Acizler çünkü. Bir kadının saygısını kazanmak için başka donanımları yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın galiba.Ben dediklerini yaptırmak için şiddet gösterdiklerini düşünüyordum.Acizler çünkü. Bir kadının saygısını kazanmak için başka donanımları yok.
Sen yetersin ona itaat edecek, kızı rahat bırakın.Şimdi dovmuyorum dayak çare değil dedi.Tamam dovmuyor ama kızda abisini abi yerine koymuyor.Baya baya özgür.
Namus algisinda sıkıntı var, gerçekten evlilik yasamadigi, hic bişey paylasmadigi adami bosayip nafaka alsa sikinti yok, ama cinsel iliski yasarsa orsbuAbisini abi yerine koymak ne demek? Özgür olmak kötü bisey mi?
Özgür yaşayabildiğin bir aile,çevre hayatın yoktur. Yaşayanı görüp gıpta ettin hadi tamam. Niye ölüyor niye dayak yiyorlar ya. Klinik...Ben olayi cozdum ya. Kendisine yasak olan seyleri yapanlar "ölümü, dayagi vs" hakediyor. Bastırılmış güdüler nefrete yol acmis gibi görünüyor
Ay afedersin cok gerekli seylerle dolu aklini ve konunu mesgul ettim. Hayatsiz seniYorum yapmak zorunda değilsin hadi hadi
Di mi, zaten ne yapsan o.. oluyorsun, etiket elde hazır bekliyorlar. Ko dötüne.Bizim toplumda kadinlara o kadar hizli "o.." diyorlar, bari zevk almis olur bu durumda
Niye koysun abi yerine? Abisi kim ki? Özgür kadın? Ben 16 yaşında ki kardeşime bile sen özgürsün her şeyde diyorum annem bana emanet ediyor asla ne giyimine ne başka bir şeyine karışırım ben kimim ki? Annenizin vefat ettiğini okumuştum . Bence bu durum sizi etkilemiş. Bi terapi falan alsanız iyi olur. Ya da instagramda kadınbirlider ve iliskikocubal sayfasını takip edin. Okuyun. Kadınların değerni ve ilişkinizle ilgili tavsiye alırsınızŞimdi dovmuyorum dayak çare değil dedi.Tamam dovmuyor ama kızda abisini abi yerine koymuyor.Baya baya özgür.
Yok ben öylesine keyfi yattım. Başka açıklaması var pembeBir insan biriyle neden yatar.Seviyorum der kandirildim der.Onun dışında başka açıklaması olamaz bunun.
Sorma kiz ben de orsbuymusumYok ben öylesine keyfi yattım. Başka açıklaması var pembe
Namus algisinda sıkıntı var, gerçekten evlilik yasamadigi, hic bişey paylasmadigi adami bosayip nafaka alsa sikinti yok, ama cinsel iliski yasarsa orsbu
Özgür yaşayabildiğin bir aile,çevre hayatın yoktur. Yaşayanı görüp gıpta ettin hadi tamam. Niye ölüyor niye dayak yiyorlar ya. Klinik...
Nuranka bir şey sorcam. Velev ki düğün oldu,bu adam seni biseye kızıp dövdü.Şimdi dovmuyorum dayak çare değil dedi.Tamam dovmuyor ama kızda abisini abi yerine koymuyor.Baya baya özgür.
Şimdi dovmuyorum dayak çare değil dedi.Tamam dovmuyor ama kızda abisini abi yerine koymuyor.Baya baya özgür.
Hepimiz o..yuz.Sorma kiz ben de orsbuymusum
yok bunlara göre sex erkekler için zevk kadınlar için görev ya da sevdiklerinde erkeklerini memnun etmek için yaptıkları eylem.Sorma kiz ben de orsbuymusum
Hiç.Nuranka bir şey sorcam. Velev ki düğün oldu,bu adam seni biseye kızıp dövdü.
N'aparsın?Eş geçme yorumumu yanıtla lütfen.
Askolsun tabi ki buraya gelip konu acar napcakNuranka bir şey sorcam. Velev ki düğün oldu,bu adam seni biseye kızıp dövdü.
N'aparsın?Es geçme yorumumu yanıtla lütfen.
Önce burda konu açar, sonra affeder.Nuranka bir şey sorcam. Velev ki düğün oldu,bu adam seni biseye kızıp dövdü.
N'aparsın?Es geçme yorumumu yanıtla lütfen.
Bakiniz;Namus algisinda sıkıntı var, gerçekten evlilik yasamadigi, hic bişey paylasmadigi adami bosayip nafaka alsa sikinti yok, ama cinsel iliski yasarsa orsbu