- 15 Şubat 2013
- 24.953
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.445
- 798
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Bazi ülkelerde hala kadın sünneti var, Somali de var mesela. Klitoris kesilip çıkarılıyor ki kadin cinsellikten zevk alamasin. Bu yuzden yüzlerce, binlerce kiz cocugu öldü bugüne kadar. Ustelik analari götürüp yaptırıyor. Kadin olmak suc anasini satayimyok bunlara göre sex erkekler için zevk kadınlar için görev ya da sevdiklerinde erkeklerini memnun etmek için yaptıkları eylem.
Cevabı merak ediyorum Katip.
Kismet anacim bxbzbzbbzBende o..muymuşum yeni ögrendim
Kendi ağzından bir şeyler duymak istiyorumAskolsun tabi ki buraya gelip konu acar napcak
Isine gelmeyeni cevaplamiyo sen bosver bunu gom cikoyuKendi ağzından bir şeyler duymak istiyorumregl oldum olacam iyice sinirlenem çikolata yemeye yeterli hakkı kazanam
Oha ben oldum, demk ki recelli yogurt yiyebilirm bxbxbxbKendi ağzından bir şeyler duymak istiyorumregl oldum olacam iyice sinirlenem çikolata yemeye yeterli hakkı kazanam
Yorumlari okumasam yine ögrenemeyecek dimKismet anacim bxbzbzbbz
Benden günah gittiIsine gelmeyeni cevaplamiyo sen bosver bunu gom cikoyu
Ne oldum demiycen, ne olmusum da demiycen.. nasildi la o laf bxbxbxbYorumlari okumasam yine ögrenemeyecek dim
Kısır ye sennahjagajajOha ben oldum, demk ki recelli yogurt yiyebilirm bxbxbxb
Aha süperdiNe oldum demiycen, ne olmusum da demiycen.. nasildi la o laf bxbxbxb
Ay sizin kisiriniza, saatiniz geldi tabe bxbxbxbxhKısır ye sennahjagajaj
Asla sen istediğini alamayacaksiniz derken ?Konu sahibi acayip manipülasyona açık bir karakterin var ,asla sen istediğini alamayacaksınız, güçlü bir karakterin yok
Yargı machine...Oda onun o..... diyeceğim bu kadar
Siz çok güzel karısınız hanımefendi gibi düşünAsla sen istediğini alamayacaksiniz derken ?
Insani gunaha sokarsin. Sicak yatagimdan ciko icin kalkam bariBenden günah gitti
Kesin kendini suçlayıp kocamı kızdırdım hakettim diyecekNuranka bir şey sorcam. Velev ki düğün oldu,bu adam seni biseye kızıp dövdü.
N'aparsın?Es geçme yorumumu yanıtla lütfen.
Yastığın altında %70 bitter var.Insani gunaha sokarsin. Sicak yatagimdan ciko icin kalkam bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?