• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akraba

Ortaokul mezunu olduysaniz.Aile zorba evden mi kacacaktiniz.Meslek te yoksa.Ben 13 14 yaşında bir kızın annesinin kapının önüne izin vermediğini gördüm.Dayin kızar yaptı.Kendi kapılarının önüne.
Niye liseye gitmedi?Ailesi okumaya mı izin vermedi?

Herkes siz değil işte.Ayri bekar evine çıkmaya izin vermeyen aileler , kızınin çalışmasını istemeyen anne babalar ya daha neler neler.Otursunlar evde koca yolu gozlensin isteniyorlar

Bu yinede ilk karsimiza cikan adamla evlenmemizi gerektirmez. Herseye de boyun egmemek lazim

Benim eşim kızkardeşini küçükken dovdugunu söyledi.
Benim esimde küçükken kızkardeşinin bebeginin kafasini camda sikistirip bagirtirmis kizkardesini, bu gelip benim kafami camda sikistirabilir anlamini tasimiyor, kardesler genelde kavga dövüş büyüyor. Sen adamdan o enerjiyi aldiysan bilemem ama

Hiçte bile.Gözünü oyarım o adamın.Benim eşimin öyle öfke sorunu yoktur,sabırlı adamdır.Ama öyle bir şeyi aklından bile geçiremez.Onu evden atıp,boşayacağımı bilir.
Bunların çevrelerindeki erkekler toksik maskülen sınıfına giriyor. Öküz demeye bile dilim varmıyor çünkü öküz duygusuzluk sembolüdür. Bunlar sanılanın aksine epey duygusallar, güçsüzler, duygu durumunu yönetmekten aciz zavallılar.

Benim esimde küçükken kızkardeşinin bebeginin kafasini camda sikistirip bagirtirmis kizkardesini, bu gelip benim kafami camda sikistirabilir anlamini tasimiyor, kardesler genelde kavga dövüş büyüyor. Sen adamdan o enerjiyi aldiysan bilemem ama
Pembişin çevresindeki hiç kimse normal gelmiyor bana. Pembiş başta. O yüzden her şey olabilir.

Bunların çevrelerindeki erkekler toksik maskülen sınıfına giriyor. Öküz demeye bile dilim varmıyor çünkü öküz duygusuzluk sembolüdür. Bunlar sanılanın aksine epey duygusallar, güçsüzler, duygu durumunu yönetmekten aciz zavallılar.
Yine de anlayamıyorum katip.Dayakla bu erkeklerin ellerine ne geçiyor?Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz ki?

Zar cesitlerini biliyorum.Ama benim esnek olabileceğini düşünemiyorum.
Valla ben de düşünmüyordum ama çıktı. Ya Allah aşkına siz hangi burçsunuz çok merak ettim ilk kez bu kadar takıntılı biri görüyorum

Benim eşim kızkardeşini küçükken dovdugunu söyledi.

Şimdi dovmuyorum dayak çare değil dedi.Tamam dovmuyor ama kızda abisini abi yerine koymuyor.Baya baya özgür.
Cünkü adamin pipisi olmasi onu o kizkardesten yüksek etmiyor. Birde simdi dövmüyorum diyor. Sanki daha önce de el kandirmaya hakki vardi

Back