• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akraba

O kadar da değil bizim fikir anlaşmazlığı oldu.El kaldırmadı.Bana el kaldırmaz demiyorum.Her erkeğin doğasında şiddet var.
Redpillciler bile etmiyor bu lafları ya. Kadına el kaldırmayı, şiddet uygulamayı zayıflık, eziklik olarak görüyor, onlar bile.

Bizde anlamadik. Gencecik güzelim kiz. Yani insan ömür boyu bekar kalir öyle biri icin gelecegini yakmaz ama 🤷🏻‍♀️
Herkes siz değil işte.Ayri bekar evine çıkmaya izin vermeyen aileler , kızınin çalışmasını istemeyen anne babalar ya daha neler neler.Otursunlar evde koca yolu gozlensin isteniyorlar

Herkes siz değil işte.Ayri bekar evine çıkmaya izin vermeyen aileler , kızınin çalışmasını istemeyen anne babalar ya daha neler neler.Otursunlar evde koca yolu gozlensin isteniyorlar
Mecbur değiliz hic birimiz boyle sacma sapan seylere eyvallah demeye

Bir insan biriyle neden yatar.Seviyorum der kandirildim der.Onun dışında başka açıklaması olamaz bunun.
Kadınlar da cinsellikten zevk alabiliyor Pempe. Zevk aldığım, severek isteyerek yaptığım hiçbir şeyden pişman olmadım. Sen bunu kandırılmak kullanılmak olarak görüyorsan o da senin kaybın.

Bir erkek el kaldırıyorsa karşısındaki kadın çaresizdir.
Hiçte bile.Gözünü oyarım o adamın.Benim eşimin öyle öfke sorunu yoktur,sabırlı adamdır.Ama öyle bir şeyi aklından bile geçiremez.Onu evden atıp,boşayacağımı bilir.

Bir insan biriyle neden yatar.Seviyorum der kandirildim der.Onun dışında başka açıklaması olamaz bunun.

Bir kadının diger kadinlara cinsellik yasadigi icin "o..." demesini kınıyorum. Diger konuda da bir kadına öldürülmediğine dua et demistiniz. Siz kadin düşmanı mısınız?

Back