- 15 Şubat 2013
- 24.953
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.445
- 798
- Konu Sahibi elifnurbeyza
E bakirelik sertifikasln var, ne yasiycaksin ne yasamiycaksin nerden bilicenOndan değil be.Agrinin alasını yaşarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E bakirelik sertifikasln var, ne yasiycaksin ne yasamiycaksin nerden bilicenOndan değil be.Agrinin alasını yaşarım.
Bir insan biriyle neden yatar.Seviyorum der kandirildim der.Onun dışında başka açıklaması olamaz bunun.Bu ne demek Allah askina ya
Kaldıramaz demeyi denesen?O kişiye göre değişir.Kim olursa olsun bana el kaldırmaz diyemem.
O zaman her insanın doğasında var diyeyimm.Kadinlarda bile var.Her erkeğin doğasında şiddet yok nurpembe
Tatlı tatlı konuşuyoruz surda germe ortamı
Aileler,kadınlar herkes suçlu. İnsan kendine bunu nasil hak görüyor yakıştırıyor yaa
Bir erkek el kaldırıyorsa karşısındaki kadın çaresizdir.Kaldıramaz demeyi denesen?
Ah be yavrucuum, nasil cevrelerde yetisiyosunuz, yazik be o kadinlaraEskiden kızlar nisan atınca dul muamelesi görüyordu ben çocukken.
Redpillciler bile etmiyor bu lafları ya. Kadına el kaldırmayı, şiddet uygulamayı zayıflık, eziklik olarak görüyor, onlar bile.O kadar da değil bizim fikir anlaşmazlığı oldu.El kaldırmadı.Bana el kaldırmaz demiyorum.Her erkeğin doğasında şiddet var.
Var da,siz bunu anlayamazsınız.Evlendiğiniz adama aşık bile değilsiniz.Bir insan biriyle neden yatar.Seviyorum der kandirildim der.Onun dışında başka açıklaması olamaz bunun.
Yooo o eli g.tüne sokarım.Bir erkek el kaldırıyorsa karşısındaki kadın çaresizdir.
Herkes siz değil işte.Ayri bekar evine çıkmaya izin vermeyen aileler , kızınin çalışmasını istemeyen anne babalar ya daha neler neler.Otursunlar evde koca yolu gozlensin isteniyorlarBizde anlamadik. Gencecik güzelim kiz. Yani insan ömür boyu bekar kalir öyle biri icin gelecegini yakmaz ama
Kadın zayıf durduğu için bi erkek el kaldırır. Dik dur nurpembeeee. Anneciğin hayatta değil,babanla ilişkin inişli çıkışlı. Arkanda kimsen yok. Dik dur...Bir erkek el kaldırıyorsa karşısındaki kadın çaresizdir.
Mecbur değiliz hic birimiz boyle sacma sapan seylere eyvallah demeyeHerkes siz değil işte.Ayri bekar evine çıkmaya izin vermeyen aileler , kızınin çalışmasını istemeyen anne babalar ya daha neler neler.Otursunlar evde koca yolu gozlensin isteniyorlar
Bir insan biriyle neden yatar.Seviyorum der kandirildim der.Onun dışında başka açıklaması olamaz bunun.
Kadınlar da cinsellikten zevk alabiliyor Pempe. Zevk aldığım, severek isteyerek yaptığım hiçbir şeyden pişman olmadım. Sen bunu kandırılmak kullanılmak olarak görüyorsan o da senin kaybın.Bir insan biriyle neden yatar.Seviyorum der kandirildim der.Onun dışında başka açıklaması olamaz bunun.
Hiçte bile.Gözünü oyarım o adamın.Benim eşimin öyle öfke sorunu yoktur,sabırlı adamdır.Ama öyle bir şeyi aklından bile geçiremez.Onu evden atıp,boşayacağımı bilir.Bir erkek el kaldırıyorsa karşısındaki kadın çaresizdir.
Ortaokul mezunu olduysaniz.Aile zorba evden mi kacacaktiniz.Meslek te yoksa.Ben 13 14 yaşında bir kızın annesinin kapının önüne izin vermediğini gördüm.Dayin kızar yaptı.Kendi kapılarının önüne.Mecbur değiliz hic birimiz boyle sacma sapan seylere eyvallah demeye
Kandirilmadan yatanlar orsbu, demek alninin ak olmasi icin illa hayatina Nuri Alço'nun girmesi gerekiyorBir insan biriyle neden yatar.Seviyorum der kandirildim der.Onun dışında başka açıklaması olamaz bunun.
Benim eşim kızkardeşini küçükken dovdugunu söyledi.Hiçte bile.Gözünü oyarım o adamın.Benim eşimin öyle öfke sorunu yoktur,sabırlı adamdır.Ama öyle bir şeyi aklından bile geçiremez.Onu evden atıp,boşayacağımı bilir.
Bir insan biriyle neden yatar.Seviyorum der kandirildim der.Onun dışında başka açıklaması olamaz bunun.