Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan uyuşmazlığının akrabalikla alakası yok . Yasadiklarinjz çok üzücü . Allah şimdiki mutluluğunuzu bozmasın. Siz negatif olduğunuz için muhtemelen bu evliliginizde de kan uyuşmazlığı yaşayabilirsiniz dikkat edin. Bunun için tüp bebek tedavisine gerek yok ama başka sorunlar varsa orasını bilmiyorum tabiki inşallah Rabbim gönlünüze göre verir. İşin daha garibi nasıl olur da kan uyuşmazlığı için bi şey yapmazlar ve siz nasıl olur da defalarca bu durumu yaşarsınız. Eski Türk filmlerindeki cahil insanlar gibi bir de karnın kız bebek tutmuyor .Umarım bu hayat hikayem ve yaşadıklarım bazı akraba evliliği yapan kardeşlerimize daha dikkatli olmasına örnek olur.
Ben ilk hamileliyimi 20 yaşda yaşadım akrabayla evliğdim kan uyuşmazlığımız vardı benim Brh- Onun Arh+
İlk bebeyim kız çoçuğu idi hamileliğim 6 ayına kadar normaldi 6 ay bitince hızlı bir şekilde amniyos sıvı oluşmağa başladı ve okadar hızlıbir şekilde oluşdu ki 10 lt ulaşdı. Artık nefes alamıyordum doktorlar süni doğum başlatdılar. Doğum yapdım bebeyimi nevyazık ki kayb etdim. Bu arada doktorlar kan uyuşmamazlık için iyne vurmamış bana bunu ben daha sonra öyrendim. Üç ay tedaviden sonra ikinçi bebeye hamile kaldım erkek çoçuk hamileliğin 6 ayında cox şükür su problemim olmadı yalnız düşük riski vardı onun için hastanede 10 gün yatışla tedavi olarak 9 aylık normal doğumla oğlumu kuçağıma aldım. Daha sonra üçünçü hamileliyim oldu kız çoçuğu ve ilk hamileliğimde yaşadıklarımın aynısını yaşadım artık amniyos sıvı fazlalığından nefes alamıyordum kalbimde çok çarpındı vardı doktorlar beni kurtarmak için süni doğum başlatdılar ve bu seferde kanakmam oluşdu altı buçuk aylık bebeğim malesef çiğerleri tam olğunlaşmadığı için kayb etdik. Ve sünü doğum yapmadan önçe suyumu boşaltarak ölçüm yapdılar aynı ilk bebeyimdeki gibi tamı tamına 10 lt su olduğunu tesbih etdiler. Dana sonra her kes oğlunun bir kardeşi olsun bir çoçukla kalma falan filen derken dördünçü hamileliğimde yine kız çoçuğuna hamileydim ve korkduğum başıma geldi aynı durumum tekrarlandı yalnız doktorlar çok uraşarak 7 ayına ulaşdırdı hamileliğimi malesef bebeyim bir hafta yaşadı ve kayb etdim. O kadar acı ve zor günler yaşadım ki Rabbim hiç kimseye yaşatmasın . O zamanlar doktorlar güvendim onlar daha iyi bilirler dedim ama şimdi araştırdım ki bana kan uyuşmamazlık için iğne vurmamışlar . en son doktorların bana koyduğu tehşiz senin vicudun kız çoçuğu kabul etmiyor. Ben bunun için yurtdışına doktora gitdim Ordada bana ilk hamileliyinde kız çoçuğu ve kan uyuşmamazlığı iğnesi vurulmamış o üzden hep kız çoçukları amniyos sıvı artışı olmuş.
Bu kadar açı bu kadar sıkıntı bu kadar yıpranışlardan sonra üstüne eşimden ihanet yedim. Ben o kadar zorluk çekerken az kalsın üçünçü hamileliğimde ölyodum . Ama bu evlilik için verdiğim tüm emekler boşmuş meğer. Yaş geldi 30 ayrıldım. Oğlum için dayanıyordum belki düzelir belki belki.. en son sabır bitdi. Yıllar keçdi 37 yaşımda yeniden hayatımda kendime bi şans verdim güvenmek sevmek yeniden mutlu olmak için bin şans.Rabbime şükürler olsun şimdi çok mutluğum. Bi bebeğimiz olsun istiyoruz. Üç senedi olmuyor yaşım 40. Ama şükür bi sıkıntı yok . Tüp bebey için bekliyoruz . Şubat ayında Allah nasip ederse tedavimiz başlıçak. Rabbim her kese dilediği sağlıklı saatli evladına kavuşdursun.
Evet doktorlar öyle diyor ilk bebekde bişey olmaz diğe ama bende ilk bebek malesef bu sıkıntıyı yaşadım. Benim ikinçi erkek çoçuk ona da hamileyken kan uyuşmamazlık iğnesi vurulmamış. Bilmiyorum Rabbim belki açımış bana. Sizin çoçuklarınız varmı? Onlara hamileyken iğne vuruldumu size?Kan uyuşmazlığı ben ve eşimdede var ben negatifim o pozitif ilk çocukta sıkıntı olmaz ama ikinci çocukta mutlaka yapılması lazım sakat doğma ihtmali bile var bunu iki kişinin bilmesi lazım kadın doğum doktorunuz ve aile hekiminiz....
Teşekkür ederim. Belki Rabbim bundan sonrakı hamileliğimde bana o üzüntüleri yaşatmaz İnşallah. Enterasan tarafı ikinçi Erkek bebeğimdede o kan uyuşmamazlığı iğnesi vurulmamışdı. Belkide Rabbim bana açımış onu bana bağışlamış. Şu an 19 yaşında. Şükür sağlıklı. Tüp bebeğede başlama nedenimiz vakit kayb ediğoruz. Doğal yolla hamile kalamıyorum . Belkide çok istiyoruz ondan. Eşimin ilk evliliği hiç çoçuğu yok . Onunda baba benimde yaniden anne olmamız için iki buçuk senedir her ay deniğoruz olmuyor. Rabbime sığındık artıkKan uyuşmazlığının akrabalikla alakası yok . Yasadiklarinjz çok üzücü . Allah şimdiki mutluluğunuzu bozmasın. Siz negatif olduğunuz için muhtemelen bu evliliginizde de kan uyuşmazlığı yaşayabilirsiniz dikkat edin. Bunun için tüp bebek tedavisine gerek yok ama başka sorunlar varsa orasını bilmiyorum tabiki inşallah Rabbim gönlünüze göre verir. İşin daha garibi nasıl olur da kan uyuşmazlığı için bi şey yapmazlar ve siz nasıl olur da defalarca bu durumu yaşarsınız. Eski Türk filmlerindeki cahil insanlar gibi bir de karnın kız bebek tutmuyor .
Hayır benim çocuğum yokEvet doktorlar öyle diyor ilk bebekde bişey olmaz diğe ama bende ilk bebek malesef bu sıkıntıyı yaşadım. Benim ikinçi erkek çoçuk ona da hamileyken kan uyuşmamazlık iğnesi vurulmamış. Bilmiyorum Rabbim belki açımış bana. Sizin çoçuklarınız varmı? Onlara hamileyken iğne vuruldumu size?
Konu başlığını öyle seçme nedenim akraba evliğinde yaşadığım tüm üzüntü. Ve doktorların tıbda olması gerekenler ama benim yaşadıklarım farklı.Başlığı duzeltirseniz iyi olur arkadaşların da dediği gibi kan uyuşmazlığınin akrabalıkla alakasi yok, hasta çocuk sahibi olma riskiniz diğer ciftlere göre daha fazla oluyor tabiki ama sizin konunuz bununla alakali değil. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Allah yüzünüzü güldürsünTeşekkür ederim. Belki Rabbim bundan sonrakı hamileliğimde bana o üzüntüleri yaşatmaz İnşallah. Enterasan tarafı ikinçi Erkek bebeğimdede o kan uyuşmamazlığı iğnesi vurulmamışdı. Belkide Rabbim bana açımış onu bana bağışlamış. Şu an 19 yaşında. Şükür sağlıklı. Tüp bebeğede başlama nedenimiz vakit kayb ediğoruz. Doğal yolla hamile kalamıyorum . Belkide çok istiyoruz ondan. Eşimin ilk evliliği hiç çoçuğu yok . Onunda baba benimde yaniden anne olmamız için iki buçuk senedir her ay deniğoruz olmuyor. Rabbime sığındık artık
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun. SizindeAllah yüzünüzü güldürsün
Anliyorum çok acı seyler ama kan uyuşmazlığı akraba olmayan ciftlerde de olabiliyor. Doktorlarin ihmalini de baska alanlarda görebiliyoruz zaman zaman. Allah yardımcınız olsun inşallahKonu başlığını öyle seçme nedenim akraba evliğinde yaşadığım tüm üzüntü. Ve doktorların tıbda olması gerekenler ama benim yaşadıklarım farklı.