- 20 Mart 2008
- 141.633
- 213.186
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bensibelim2
chpli
ama bulamadım. mune bize dermi ki:)
Demez bence..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
chpli
ama bulamadım. mune bize dermi ki:)
keşkec deseDemez bence..
keşkec dese
neden ama geçen fetihçeyi söylediler ya, bunu söylerler benceYok söylemez bunu..
neden ama geçen fetihçeyi söylediler ya, bunu söylerler bence
Neden ihtiyaç duymuş ki ikinci üyeliğe?
Kendini ifade edemiyor ya da etmekten çekiniyorsa başka bir kimlik bürünmek ne kadar acınası.
Neden çekiniyor ki?Ben de bunu anlamıyorum gerçekten.
kısaca kendi üyeliğiyle pamuk prensesi oynayıp, 2ci üyelikle gelip saydıranları hoş karşılamıyorum.Bence de söylesin yani hiçbir üyeyi merak etmedim ama bu bayanı ettim. Dün bir konuda tartıştık, cahil, saçma sapan yorum bu, az okuyorsun, anlamıyorsun bilmem ne saydı döktü. Başka yorumlarına da baktım aynı üslupla yazan biriydi.
Neden çekiniyor ki?
Yandaş görünmekten mi?
siyasetten mi?
İçeri tıkılmaktan mı?
Her ne olursa olsun neden şu şekilde ifade çok korkakça.
Ben gerçek anlamda içeri tıkılmaktan bahsetmiştim. Bir ara bazı üyeler savcılıktan çağrılmış falan diye bir şey vardı.Eğer korkuyorsan hic yazmayacaksin. Ayrıca düzgün bir şekilde yorum yaparsan iceri tikilmazsin. Burda hepimiz birilerini elestiriyoruz ama sozlerimize dikkat ediyoruz. Bunun çözümü ikinci üyelik değil ki
teror orgutunu destekleyıcı kım konusursa sucludur bukadar basıt
babam konussa gıder sıkayet ederım
bu arada konu sahıbı '' SADECE ''chp lı olmayan herkese veya chp lı oldugunu anlamadıgı kısılere cahıl , kıvırma , sacma sapan yorum gıbı cevaplar verıyordu
bazı uyelerın partılerı kotu lanse ettıgını dusunuyorum
sadece partı senı temsıl ettıgı ıcın oy vermıyorsun sende o partıye oy verdıgın ıcın dısarda o partıyı lanse edıyorsun
usluba sekle dıkkat etmek lazım
tabı buda kültür meselesı...
sadece sıyasıye yazmak ıcın uye oldugunu dusundum cunku cok az mesaj sayısı vardı ve hepsı sıyassetle alakalıydı
tavsıyem :) once kendı kendısının arkasında dursun...
burda herkes herkese herseyı saydırabılır bu onemlı degıl sadece yetıstırılme tarzını ve terbıyeyı gosterır
Sana da mı cahil dedi
Bana da dedi.
İlber Ortaylı mı acaba?
Gerçi İlberim Ortaylım bana cahil dese gocunmam adam biliyorda konuşuyor, onun yanında cahil olma durumum çok yüksek![]()