• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akp'li vekil: PKK terör örgütü değildir!

kısaca kendi üyeliğiyle pamuk prensesi oynayıp, 2ci üyelikle gelip saydıranları hoş karşılamıyorum.
cesur ol kendi üyeliğinle yap madem bunu
2. Üyelik evet ama siyasette yazan biri değil, yani aranızdan biri değil, hatta her geldiğinde üyeliği iptal edilen biri, açıklamam doğru olur mu bilemem.
Kazen onay verirse açıklanır.

2. Üyelik evet ama siyasette yazan biri değil, yani aranızdan biri değil, hatta her geldiğinde üyeliği iptal edilen biri, açıklamam doğru olur mu bilemem.

Aciklansin lütfen yaa. Merak ediyoruz

onay verir heralde kazen, özellikle içimizden biri değilse vermesi lazım zaten.

yani devamlı bunu yapıyor.. ve 2ci üyelik gidiyor. alışkanlığa döndürmüş demek

yalnız siyasete yazmak için belkide kazenden izin almıştır. öyle birşey yazmıştı kazen sanırım. siyaset için 2cci üyelik alınabiliyormuş. izin alıp,

yalnız siyasete yazmak için belkide kazenden izin almıştır. öyle birşey yazmıştı kazen sanırım. siyaset için 2cci üyelik alınabiliyormuş. izin alıp,
yok oky sanmam, tam tersi olabilir, siyasete yazan biri bdv için izinli alabilir.
yoksa bu durumda hepimiz kandırılmış oluruz.

Ben de 2. Üyeliğimi aldırmadeligonlumsensarkılarsoyle Olarak Alcam. :KK51:
Kıskandım. :63:
Çok enteresan bir nickmiş bu konuyu açan, özellikle siyaset için :KK53: daha çok bdvlik gibi.

Back