• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akp'li vekil: PKK terör örgütü değildir!

Eeee? Konu için ne diyorsunuz akpliler? Bırakın şimdi 2. üyeliği falan..
Konu başında sus pusken, 2. üyelik mevzusu çıkınca konuya müdahil olan reisçiler, iki yorum yapın konuyla ilgili yahu..:KK14:
Pkk terör örgütü değildir diyen babam olsa savunmam...nasıl bi yorum bekledin ki?

2. Üyelik evet ama siyasette yazan biri değil, yani aranızdan biri değil, hatta her geldiğinde üyeliği iptal edilen biri, açıklamam doğru olur mu bilemem.
Kazen onay verirse açıklanır.

Kim ki acep parkuş birini demiş ama o olabilirmi acaba :KK70:

Kadınlar Kulübü ÇarkıFelek:
bir üye soruyoruz :KK59:

l,m,n sesli harf olarakta i harfini veriyorum size:KK70:

Hahahahaa müdürüm :KK53:

Almanyada da surekli olarak işci partisi deniliyor.
Kendi topraklari diyor bir de. Kendi topraginsa. Git silaha verdigin parayla okul ac ,is yeri ac, kurs ac hem is imkani olur ne guzel. Turizme balta vuracagina yatirim yap. Oralar ne guzel turist ceker. Cicek ek mayin döseyecegineEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:anneadayı:

bu arada kim kimmiş birileri 2 üyelikmi yapmış bu arada
l,m,n sesli harf olarakta i harfini veriyorum size:KK70:

Mune Mune abla verdiğin harfler benim nickte var

LaMelİf amiNe:KK53:

vallaha ben değilim:KK45::KK53: o yüzdenmi 10 kere mesaj atınca açtınız üyeliğimi pek nazlıymışınız bu arada:63::63::63::63: hem proluğumuda almışınız sizi protesto ediyorum:KK12::63:

bu arada kim kimmiş birileri 2 üyelikmi yapmış bu arada

Mune Mune abla verdiğin harfler benim nickte var

LaMelİf amiNe:KK53:

vallaha ben değilim:KK45::KK53: o yüzdenmi 10 kere mesaj atınca açtınız üyeliğimi pek nazlıymışınız bu arada:63::63::63::63: hem proluğumuda almışınız sizi protesto ediyorum:KK12::63:
Patron hasta, iletişim numarasına sitedeki mail adresinizi atacaksınız ki açılsın:KK45:

Patron hasta, iletişim numarasına sitedeki mail adresinizi atacaksınız ki açılsın:KK45:
tehh :KK48:geçmiş olsun ne diyek o_O

valla gıcıklar dahil demediğim kalmamıştı arkanızdan :KK48::KK48:

abla ya sen söylesen olmazmı pro için ben bi daha msj atmasam o_O

Back