- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
- Konu Sahibi bensibelim2
Limoncu mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır, onun üyeliği iptal olmadı kiahada limoncumu ya:)
O zaman bensibelim kesin.ev, araba, altın yoksa limoncunun siyasette işi ne![]()
Ama Sarışın, o kadar ipucu verdim, harf verdim daha ne olsun, gittin lemani dedin o kim kiyok anacım. hep zor yerden soruyorsun sen. ben bulamam bunu..:)
bilsem:). birleştirdim harfleri o çıktı işteAma Sarışın, o kadar ipucu verdim, harf verdim daha ne olsun, gittin lemani dedin o kim ki![]()
Sen sarışın deyince aklımaAma Sarışın, o kadar ipucu verdim, harf verdim daha ne olsun, gittin lemani dedin o kim ki![]()
Sarı saçlarımı dilinize dolamayin efendim,dişiliğimle değil,kişiliğimle gündeme gelmek istiyorumSen sarışın deyince aklımaEnHarbiKiz ın nicki geliyor ama oda yapmaz :)
Çok özür harbi bacı yanlış anlama lütfen
![]()
Ayyy sarı saçları bıyıkları kız en önemliside minnakını sevsinler ,Hayırlı olsun beben sağlıkla al kucağına :)Sarı saçlarımı dilinize dolamayin efendim,dişiliğimle değil,kişiliğimle gündeme gelmek istiyorum![]()
Teşekkür ederim canimmAyyy sarı saçları bıyıkları kız en önemliside minnakını sevsinler ,Hayırlı olsun beben sağlıkla al kucağına :)
Tamam mesela sarı saçlı bağyyaan ne ile gündeme gelmek istersiniz mikrofonumuz yk ama![]()
Neyse bacım susalım en iyisi geyikten güme gitmeyelimdeTeşekkür ederim canimmya ne bileyim şimdi sana kendimi mi oveyim
enler başladı malum en kendini beğenmişe seçerler beni
![]()
nolmuş nolmuş![]()