- 12 Temmuz 2006
- 56.690
- 217.576
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi bensibelim2
-
2. Üyelik evet ama siyasette yazan biri değil, yani aranızdan biri değil, hatta her geldiğinde üyeliği iptal edilen biri, açıklamam doğru olur mu bilemem.kısaca kendi üyeliğiyle pamuk prensesi oynayıp, 2ci üyelikle gelip saydıranları hoş karşılamıyorum.
cesur ol kendi üyeliğinle yap madem bunu
2. Üyelik evet ama siyasette yazan biri değil, yani aranızdan biri değil, hatta her geldiğinde üyeliği iptal edilen biri, açıklamam doğru olur mu bilemem.
Kazen onay verirse açıklanır.
onay verir heralde kazen, özellikle içimizden biri değilse vermesi lazım zaten.2. Üyelik evet ama siyasette yazan biri değil, yani aranızdan biri değil, hatta her geldiğinde üyeliği iptal edilen biri, açıklamam doğru olur mu bilemem.
yani devamlı bunu yapıyor.. ve 2ci üyelik gidiyor. alışkanlığa döndürmüş demek2. Üyelik evet ama siyasette yazan biri değil, yani aranızdan biri değil, hatta her geldiğinde üyeliği iptal edilen biri, açıklamam doğru olur mu bilemem.
yok oky sanmam, tam tersi olabilir, siyasete yazan biri bdv için izinli alabilir.yalnız siyasete yazmak için belkide kazenden izin almıştır. öyle birşey yazmıştı kazen sanırım. siyaset için 2cci üyelik alınabiliyormuş. izin alıp,
hımm ebis tir bence :)2. Üyelik evet ama siyasette yazan biri değil, yani aranızdan biri değil, hatta her geldiğinde üyeliği iptal edilen biri, açıklamam doğru olur mu bilemem.
cıksss değilhımm ebis tir bence :)
mune desene bak kimseye demiyeceğim.cıksss değilama onun kadar fenomendi, şimdi aklınıza takılır iyice, hmmm kimdi kimdi
beni böyle merakta bırakacağına al picagi bogrume sapla ablacıksss değilama onun kadar fenomendi, şimdi aklınıza takılır iyice, hmmm kimdi kimdi
Kadınlar Kulübü ÇarkıFelek:fenomen kimki aneyy sarıışınım ben.nasıl bulayım şimdi.
bilmeceyi hep zor soruyorsun sen
hah dur düşünüyorum.duydunuz zilin sesini yarışma başladıı:)Kadınlar Kulübü ÇarkıFelek:
bir üye soruyoruz
l,m,n sesli harf olarakta i harfini veriyorum size
Kadınlar Kulübü ÇarkıFelek:
bir üye soruyoruz
buldum Evreka!Kadınlar Kulübü ÇarkıFelek:
bir üye soruyoruz
Kesin o , fenomenbensibelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?