Akp'li vekil: PKK terör örgütü değildir!

Eeee? Konu için ne diyorsunuz akpliler? Bırakın şimdi 2. üyeliği falan..
Konu başında sus pusken, 2. üyelik mevzusu çıkınca konuya müdahil olan reisçiler, iki yorum yapın konuyla ilgili yahu..
Pkk terör örgütü değildir diyen babam olsa savunmam...nasıl bi yorum bekledin ki?

2. Üyelik evet ama siyasette yazan biri değil, yani aranızdan biri değil, hatta her geldiğinde üyeliği iptal edilen biri, açıklamam doğru olur mu bilemem.
Kazen onay verirse açıklanır.

Kim ki acep parkuş birini demiş ama o olabilirmi acaba

Kadınlar Kulübü ÇarkıFelek:
bir üye soruyoruz

l,m,n sesli harf olarakta i harfini veriyorum size

Hahahahaa müdürüm

Almanyada da surekli olarak işci partisi deniliyor.
Kendi topraklari diyor bir de. Kendi topraginsa. Git silaha verdigin parayla okul ac ,is yeri ac, kurs ac hem is imkani olur ne guzel. Turizme balta vuracagina yatirim yap. Oralar ne guzel turist ceker. Cicek ek mayin döseyecegine

bu arada kim kimmiş birileri 2 üyelikmi yapmış bu arada
l,m,n sesli harf olarakta i harfini veriyorum size

Mune abla verdiğin harfler benim nickte var

LaMelİf amiNe

vallaha ben değilim o yüzdenmi 10 kere mesaj atınca açtınız üyeliğimi pek nazlıymışınız bu arada hem proluğumuda almışınız sizi protesto ediyorum

Patron hasta, iletişim numarasına sitedeki mail adresinizi atacaksınız ki açılsın

Patron hasta, iletişim numarasına sitedeki mail adresinizi atacaksınız ki açılsın
tehh geçmiş olsun ne diyek

valla gıcıklar dahil demediğim kalmamıştı arkanızdan

abla ya sen söylesen olmazmı pro için ben bi daha msj atmasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…