AKP'li müezzin: Yönettiği hanımlar Reis-i Cumhur’a helaldir

Şu yapılanların 10 da 1'ini Chp yada başka bir parti yapsa çoktan indirmişlerdi.Hele böyle susacaklar ha. Yapmadıklarını bırakmazlarsa , bende bir şey bilmiyorum !!!
maalesef arkadaşım yüksek puan alanlardan bile yerleşemeyenler oldu,tanıdığı vs olan vekiller akrabalarını sotuğundan bu gençlerin geleceklerini çaldılar,bunun hesabını kimse veremez,müslümanım diyen bunu yapmaz yapan benim gözümde en adi mahluktan daha adidir

taraflı olarak yaptığı birşey yok yanlış gördğünü eleştiriyor...
400 sandalye yakışırmı reisi cumhura,emin ol yaptığı davranışları yapmasa daha çok sandalye alırlardı,halkın vergisi ile miting yaptı,hakkım dedi,hakkı değildi eğer 400 sandalye derse kendi cebinden miting yapması gerekir,çocuğumun rızkından keserek veriyorum o vergiyi

Bunu umursayan var mı sanıyorsunuz?
Bazıları için Erdoğan ne derse doğru, ne yapsa haktır anlayışı mevcut.
Yasama, yürütme , yargı tek elde toplanmıs vs umurlarında mı?
Daha çok sevinir daha çok alkıslarlar emin ol.

Hakkıyla yapacaklarsa başkanlık sistemi iyidir.Başkan yasama organına karışamaz.Yürütme yasamayı feshedemez.Bizdeki gibi her yer her yerde değildir yani.Belirttiğim gibi istedikleri sistem Meksika usulü.Bütün herşeyin tek bir elde toplanması.Başkan istediğini alır,istediğini atar,istediği yasayı koyar ya da çıkarır.Meksikanın durumu ortada ,yıllardır aynı adamlarla yönetiliyor.Fuhuş,kaçakçılık,uyuşturucu ticareti aldı başını gidiyor. İkisi arasında dağlar kadar fark var. Nükleer santrala döndü bu işte.Millet seviniyordu ama neyi kuracaklarını bir araştırmadı bile.Gidip hiç bir ülkenin kabul etmediği,denenmemiş santrali getirip kuracaklar.Çocuğun ağzına bal çalıyorlar,bizim halk da bunlara kanıyor.

bizimki olsaydı rte tipi olacaktı zatenyedirtmezler adama kolay değil bu işler,nerde 400 sandalye

diğer siyasetçiler her yaptığını cebinden mi veriyor sanıyorsunuz....
o zaman benim de çocuklarımın rızkı kılıçtaroğlunun gereksiz saçma mitinglerinde heba oluyor....
geniş bakın olaya....

o zaman benim de çocuklarımın rızkı kılıçtaroğlunun gereksiz saçma mitinglerinde heba oluyor....
geniş bakın olaya....
sende biliyorsun seçimde her parti bütçeden pay alır seçim için,ama resi cumhur miting payı almaz,çünki mitingle işi olmaz 400 sandalye istemezki,lütfen

geniş bakın olaya....

Ben genişçe düşündüm.Para ; Saraylara, gemiciklere,kendi özel harcamalarına gideceğine mitinglere gitsin sizde bu açıdan bakın (Bu arada chp li de değilim)

sende biliyorsun seçimde her parti bütçeden pay alır seçim için,ama resi cumhur miting payı almaz,çünki mitingle işi olmaz 400 sandalye istemezki,lütfen
erdoğan açılışlara katılıyor burada da konuşma yapıyor...tabi siz alışkın değilsiniz cumhurbaşkanını halkla içiçe görmeye...öncekiler saraylarından çıkmazdı...siz de haklısınız....
koltuk istemek hakkı diye düşünüoyrum..çünkü bu ülkeyi bu hale o getirdi....o sevdirdi akp yi bizlere....

diyorum ya biride çıkıp sistem şunu getirecek bunu götürecek demiyor, sonra bizden sistemi onaylamamız bekleniyor

Ben genişçe düşündüm.Para ; Saraylara, gemiciklere,kendi özel harcamalarına gideceğine mitinglere gitsin sizde bu açıdan bakın (Bu arada chp li de değilim)
sakız vereyim biraz da onu çiğneyin.... çürüdü artık ağzınızda bu sözler....,
bu arada sarayların klozetleri altındanmış....

bakın reisi cumhur 400 sandalye isteyemez,isterse taraf ol muş olur,ama görevi gereği tarafsız olmak durumunda,bundan daha büyük bir görev varmı,görev kutsal değilmi,akp de bütçeden pay alıp oy istiyor doğal olarak burda neden istiyor diyormuyuz,ama cumhurbaşkanının bütçeden pay alıp şehir şehir dolaşıp oy isteme hakkı yok,akp yidutoğluna teslim etti bu görevi yapması gereken davut oğulu,yok ben hazineden payda alırım oy da isterim creisi cumhur partisimi var,hak değil kullandığı para hakkım diyor ama böyle bir hak yok verilmemiş,

diyorum ya biride çıkıp sistem şunu getirecek bunu götürecek demiyor, sonra bizden sistemi onaylamamız bekleniyor
çözüm sürecini hiç bilmiyorduk buda aynı,sadece türk tipi pardon yeni müslüman ülke tipi olacak dendi

valla karşısında o kadar luzumsuz boş konuşan insan var ki onun tarafsız olması imkansız gibi birşey.....zaten bu sebepten de başkanlık sistemi sözkonusu...

Oncekilerin sarayi yoktu. Kirmizi isikta dururlardi. Koske gelen misafirlerinin parasini kendi ceplerinden oderlerdi.

Simdi durum nasil? Bu ulkeyi bu hale o getirdi evet. Okumasi yazmasi olan herkesi insani deger/ insan haklari siralamalarinda nereden nereye dustugumuze bakmaya davet ediyorum.

Cunku insan > cevre > yol, havaalani, kopru

Ve insan esit degildir basortusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…