AKP'li müezzin: Yönettiği hanımlar Reis-i Cumhur’a helaldir

sakız vereyim biraz da onu çiğneyin.... çürüdü artık ağzınızda bu sözler....,
bu arada sarayların klozetleri altındanmış....:KK54:

Bir adamın makarna uğruna sarayda yaşaması zoruna gitmiyorsa o insana ne desen boştur.
Söyleyecek lafı olmayan,açıklama yapamayanlar saldırıya geçermiş.Çürümeyen o kadar da laf söylüyoruz fakat onlara cevap verilmiyor nedense. Demek ki sadece aşina olunan konulara cevap verebiliyorsunuz o da baştan savma.

valla karşısında o kadar luzumsuz boş konuşan insan var ki onun tarafsız olması imkansız gibi birşey.....zaten bu sebepten de başkanlık sistemi sözkonusu...
imkansız değil,olmak zorunda tarafsız olamıyorsa görevi gerği ben tarafsızlığımı koruyamayacağım diyerek görevini iade eder,kendisi kanun kural koyamaz,vebal var burada kendisinin yaptığı 400 sandalye mitinglerinde bizim vergilerimiz var vebal altında kalıyor,başarısızlığını sorgularsa bahane aramasın hakmı fakir fukaranın vergisi ile 400 sandalye istemek,

Oncekilerin sarayi yoktu. Kirmizi isikta dururlardi. Koske gelen misafirlerinin parasini kendi ceplerinden oderlerdi.

Simdi durum nasil? Bu ulkeyi bu hale o getirdi evet. Okumasi yazmasi olan herkesi insani deger/ insan haklari siralamalarinda nereden nereye dustugumuze bakmaya davet ediyorum.

Cunku insan > cevre > yol, havaalani, kopru

Ve insan esit degildir basortusu.
fakir fukaranın vergisi ile saray yapıp içine kurulamazssın,dini kullanıp siyaset yapamazssın,stradart uğruna ego uğruna her kuralı çiynersen böyle inişe geçersin işte,

Gerçekten 2-3 gündür kafama takılan bir şey var.Teorim ama doğru ama yanlış .Her şeye rağmen inatla destekleyenlere para mı veriyorlar acaba ? 3 mesajdan fazla tartıştığım kimse yok. 4'ü göremedim henüz.Şak şak için para veriyorlar artık herkes biliyor da birde partiyi desteklemeleri ve reklam için ekstra adam mı tutuyorlar.?:KK64:

azman olmuş bunlar iyice....Zinaya imam nikahı kılıfı uydurup..Bu şekilde konuşarak neyse devamını getirmicem

Gerçekten 2-3 gündür kafama takılan bir şey var.Teorim ama doğru ama yanlış .Her şeye rağmen inatla destekleyenlere para mı veriyorlar acaba ? 3 mesajdan fazla tartıştığım kimse yok. 4'ü göremedim henüz.Şak şak için para veriyorlar artık herkes biliyor da birde partiyi desteklemeleri ve reklam için ekstra adam mı tutuyorlar.?:KK64:

Ooo hem de nasıl.. paraciklar paraciklar katlansin hep paraciklar :)))

Bir adamın makarna uğruna sarayda yaşaması zoruna gitmiyorsa o insana ne desen boştur.
Söyleyecek lafı olmayan,açıklama yapamayanlar saldırıya geçermiş.Çürümeyen o kadar da laf söylüyoruz fakat onlara cevap verilmiyor nedense. Demek ki sadece aşina olunan konulara cevap verebiliyorsunuz o da baştan savma.
en son açıkladığımda satırlarca, başıma ne geldiğini biliyorum onun için ne desem zaman israfı...
ayrıca saray mevki meselesidir....
dolmabahçe sarayı kimindi bi hatırlayın isterseniz...o zamn halkının hepsi boğazda sarayda oturmuyordu herhalde...
makarna olayına gelince küçüklüğümde komşumuz gece yarıusı bize geldiğinde şu cümleyi kullandı hiç unutmam:
xxx yenge eşim şehir dışına çalışmaya gitti... param kalmadı...ben 2 gündür birşey yemedim çocuklar da sabahtan beri aç varsa bir paket makarna verir misin?
şuan aynı komşumun eşine iş verildi sizin o küçümsediğiniz makarnayı da alıyor.... kömür yardımını da alıyor...
hem çocuk okutuyor hem askere harçlık gönderiyor....
umarım birşeyler zihninizde belirmiştir...
aaaaa bak yine satırlarca yazdım..akıllanmam ben neyse bi dahakine artık...

Oncekilerin sarayi yoktu. Kirmizi isikta dururlardi. Koske gelen misafirlerinin parasini kendi ceplerinden oderlerdi.

Simdi durum nasil? Bu ulkeyi bu hale o getirdi evet. Okumasi yazmasi olan herkesi insani deger/ insan haklari siralamalarinda nereden nereye dustugumuze bakmaya davet ediyorum.

Cunku insan > cevre > yol, havaalani, kopru

Ve insan esit degildir basortusu.
:KK53:

en son açıkladığımda satırlarca, başıma ne geldiğini biliyorum onun için ne desem zaman israfı...
dolmabahçe sarayı kimindi bi hatırlayın isterseniz...o zamn halkının hepsi boğazda sarayda oturmuyordu herhalde...
makarna olayına gelince küçüklüğümde komşumuz gece yarıusı bize geldiğinde şu cümleyi kullandı hiç unutmam:
xxx yenge eşim şehir dışına çalışmaya gitti... param kalmadı...ben 2 gündür birşey yemedim çocuklar da sabahtan beri aç varsa bir paket makarna verir misin?
şuan aynı komşumun eşine iş verildi sizin o küçümsediğiniz makarnayı da alıyor.... kömür yardımını da alıyor...

e bunca hükümet çankaya köşkünde yaşadıysa yıllarca bu da yaşayıverseydi. Adı neden aksaray neye kime gövde gösterisi..Aksaray demek bir partiye ait simge obje demek.. Tek ak partimi var bu ülkede.ya da yüzyıllar sonra ak partimi olacak......

benim babamın tapulu evi imara açık değil.. neden rant meselesi şu anki değeri 3 milyon tl..Ama kadir abi açmıyor 20 yıldır.. Size hak olan bazı şeyler bizden sömürülüyor.

e bunca hükümet çankaya köşkünde yaşadıysa yıllarca bu da yaşayıverseydi. Adı neden aksaray neye kime gövde gösterisi..Aksaray demek bir partiye ait simge obje demek.. Tek ak partimi var bu ülkede.ya da yüzyıllar sonra ak partimi olacak......

benim babamın tapulu evi imara açık değil.. neden rant meselesi şu anki değeri 3 milyon tl..Ama kadir abi açmıyor 20 yıldır.. Size hak olan bazı şeyler bizden sömürülüyor.
atalarımızda toprak evde yaşamış yıllarca bizim neyimize betonarme ev...:KK53:
bu arada babacığın süperonik zenginmiş ha:KK59:

atalarımızda toprak evde yaşamış yıllarca bizim neyimize betonarme ev...:KK53:
bu arada babacığın süperonik zenginmiş ha:KK59:

sorun o ya ztn ev var 45 yıllık tek değil 100 tane ev var bizim gibi. Ataşehir de bir daire 600 milyar en az 5 daire kalıcak o da ölmeden görebilirse..

Biri iş mi dedi?
1990 8.0
2001 de 8.4 olan işssizlik oranı
şu an 11.2

Gerçi pardon siz ve cevreniz!!! iş bulduysanız herkes iş bulabiliyor demektir. İstatistikler ve gercekler nedir ki?

bu yine iyi, geçen topiklerin birinde ben ülkede torpil var dedim diye "yalaaaan ben torpilsiz girdim" diyen üyecikler vardı forumda :KK53:

isimin takılı olduğuna bakma sen tabelayı indiriverirler,rte nasıl indirdiyseee keser döner sap döner gün gelir hesap döner:KK12:

isimin takılı olduğuna bakma sen tabelayı indiriverirler,rte nasıl indirdiyseee keser döner sap döner gün gelir hesap döner:KK12:

ya ne biliyim abd özentisimidirler nedirler ak saray beyaz saray filan.. Nereye kaçacaklarını şaşıracaklar seçilemeyecekleri dönemde .. Ama öteki tarafta varya iki elim yakasında hepsinin

bu yine iyi, geçen topiklerin birinde ben ülkede torpil var dedim diye "yalaaaan ben torpilsiz girdim" diyen üyecikler vardı forumda :KK53:
kaç tane ev hanımı iş bulmak isteyen arkadaşım var,akp 3 milyon işsiz demiş chp 6 milyon demişte chp yalan söylemiş,eee suriyeliler,evde oturan ev kızları ev hanımları onlar işsiden sayılmıyormuş vah vah,işsizlik yok canım ülkede,milletin karnı tok sırtı pek

Iste tam olarak bahsettigim olay bu.savunma hep böyle. Ataturk de saray yapti ona birsey demiyorsunuz .bu onlari hakli cikartmaya yeterli degildir.Ayrica Dolmabahçe Sarayı Abdülmecit tarafından yaptırılmıştır!Padişahlar için saray önemli tabi . Her padişah bir tane yaptırıyor.
Bu hükümet inince o saray onlara kalmayacağı gibi boşta kalmayacak. Kucumsedigim makarna değil, bunun için oy verendir. Ve bu insanlar bunu devam ettirdiği sürece ömrü boyunca bu şekilde yaşayacaktır. Balık vermesinler balık tutmayı ogretsinler. Ayrıca devlet halkına bu şekilde yardım etmek zorundadır , kim başa geçerse geçsin. Hayrina dagitmiyorlar ya . Gorende kendi ceplerinden veriyor sanır.

X